2777
2789

اگر تاپیکای دیگم رو ببینید میفهمید که من به خواب و تعبیر خواب خیلی اهمیت میدم-و خیلی از خوابایی که دیدم به خصوص درمورد مرگ تعبیر شده-

دیشب خواب دیدم بابام (6 ماه پیش به رحمت خدا رفت) پیشمه .بهش گفتم بابا من چقدر دیگه قراره زندگی کنم ؟ گفت حداقل فردا و پسفردا رو میبینی!

گفتم خب حداکثر چقدر دیگه میمونم ؟ گفت به یکسال نمیرسه

😳

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بارخواب دیدم یه آدم با لباس بلند سفید و ریش بلند سفید بمن گفت تا چهارده روز دیگه زنده ای به همه گفتم باهمه خداحفظی کردم شبوروز میشمردم آخرشم نمردم

خداوندا خودمو دخترمو بتو میسپارم جزتو هیچ پشتیبانی ندارم تو کمکم کن 
نظرت؟

مرگ دست خداست نگران نباش

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

برای خودت تعبیر مثبت کن دیگه هم فکرنکن

منم چندسال پیش خواب دیدم اومدن دنبالم میخام برم انگار فرشته مرگ بودن ولی بزور گریه واستادم گفتن فردا میایم هنوز که نیامدن

روزای اون دنیا خیلی طولانیه نسبت با ما

صدقه بنداز

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡