2777
2789

انرژی زنانه نیرویی هست که به تو اجازه میده در لحظه ی حال زندگی کنی.

آینده نگری و برنامه ریزی اقتصادی شاید کیفیت زندگی ت رو بالا ببره اما لذت هر لحظه رو از چنگ ت در میاره ....

انرژی زنانه یعنی مثل یک معشوقه فقط به فکر دلبری باشی؛ از زیبایی و طراوت زنانه ت لذت ببری ..‌‌

یه زن که شغل مردانه ای داره و دوتا فرزند داره و توی جامعه پولساز و موفقه؛ چه طوری از انرژی زنانه ش مراقبت کنه؟

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

از پول شوهر جان استفاده می کنم برای لیزر و بوتاکسو  لباس و رسیدگی به پوست و... 

سر کار هم نمی رم با اینکه تحصیلاتشو دارم😂💔

هفته ای دو بارم تمیزکار میارم 

وقت اضافمو کارای مورد علاقمو می کنم 

تازه از دلبری هم متنفرم فقط خودمم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه انرژی زنانه یعنی فقط دلبر و خوشگل بودن ، من اصلا نمیخوام هزار سال داشته باشم همچین چیزیو .

از دید من انسان فارغ از جنسیت باید موفق باشه ، مستقل باشه و فعال در اجتماع ، رو به پیشرفت باشه .

مثل یک معشوقه فقط به فکر دلبری

یجوایی کمال زن بودنه ولی انگار نمیشه...یا حداقل واسه من....به نظرم رکن اول دلبری و زن بودن زیباییه...الان منی که زشت نیستم شکر خدا ولی هیچ جوره خوشگل محسوب نمیشم دلبری و این چیزا بیشتر باعث میشه مضحکه شم....امثال من باید به فکر همون کار و پول دراوردن باشن فقط

خب وقتی دوتا بچه دارین انرژیتون رو مادرانه صرف بچهاتون کنین اگر اضافه اومده

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
از پول شوهر جان استفاده می کنم برای لیزر و بوتاکسو  لباس و رسیدگی به پوست و...  سر کار هم ...

چجوری شوهرت راضی میشه پول بده چجوری ازش پول میگیری من شوهرت ماهی یه تومن بیشتر نمیده اونم من خرج اموزش و کلاس بچم میکنم چون خودش این خرجا رو اضافه میدونه

مثل یک معشوقه فقط به فکر دلبری یجوایی کمال زن بودنه ولی انگار نمیشه...یا حداقل واسه من....به نظرم ر ...

منم معمولی هستم ، ولی اگه حق انتخاب داشتم ترجیح میدادم زشت باشم و موفق و ثروتمند ، تا اینکه زیبا باشم و دستم جلوی شوهرم دراز باشه

اگه انرژی زنانه یعنی فقط دلبر و خوشگل بودن ، من اصلا نمیخوام هزار سال داشته باشم همچین چیزیو . از د ...

من خودم آدمی ام که استقلال مالی دارم شغل خوبی دارم و به تنهایی از پس زندگی م بر میام ....

اما از طرفی مادرم همسرم ‌‌....

تفکیک نقش هامو به خوبی بلدم ...

اما بین همه نقش ها میبینم که معشوقه بودن تنها نقشیه که اجازه میده من در لحظه ی حال غرقه باشم .... اینو روانشناسی یونگی میگه که حفاظت از انرژی زنانه یعنی لذت از لحظه ی حال ...

حالا ربطی به موفقیت های اجتماعی اقتصادی نداره و البته شایدم به زنهای موفق کمک کنه تعدیل شن

خب وقتی دوتا بچه دارین انرژیتون رو مادرانه صرف بچهاتون کنین اگر اضافه اومده

من تمام زندگی م وقف انرژی مادرانه ست ...

حتی شغلم رو به دورکاری تبدیل کردم تا کنار بچه هام باشم ‌‌‌....

بخاطر همین انرژی دلبرانه م پایین ترین حد ممکنه

من خودم آدمی ام که استقلال مالی دارم شغل خوبی دارم و به تنهایی از پس زندگی م بر میام .... اما از طر ...

من که اصلا از این روانشناسی ها چیزی متوجه نمیشم ، به نظر من زندگی یعنی شادی و موفقیت .

این حرف ها که انرژی زنانه یعنی زندگی در لحظه حال ! پس همه مردها تعطیلن و کلا در گذشته و آینده سیر میکنن ؟

چجوری شوهرت راضی میشه پول بده چجوری ازش پول میگیری من شوهرت ماهی یه تومن بیشتر نمیده اونم من خرج امو ...

عزیزم درآمدا خب متفاوته اگه نداره اذیتش نکن اگه داره و نمیده یعنی خسیسه باید در مرحله اول با گفتگو در آرامش  و بتدریج ازش بخوای مثلا یه تومنو بکن یک و پونصد و کم کم اضافه کن

خرج بچه هم نکن چون عادت می کنه شوهرت

بعد مسائل مورد علاقشو پیدا کن مثلا شوهر من دوست داره به پوستم برسم ولی لباس براش مهم نیست خب منم برای رسیدگی پوستم هزش پول می گیرم

نکته بعد هم قدر دانی ازس و نشون دادن خوشحالی و سرخوشیت از انجام دادن اون کاریه که بخاطرش بهت پول داده مردا خوششون میاد زنشون شادو سرخوش باشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش