2777
2789
عنوان

از انرژی زنانه چه جوری مراقبت می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 99 پست
مثل یک معشوقه فقط به فکر دلبری یجوایی کمال زن بودنه ولی انگار نمیشه...یا حداقل واسه من....به نظرم ر ...

اصلاااااااااااااا دلبری با زیبایی ارتباطی نداره ....

به میزانی که یک زن از زندگی لذت میبره دلبره ...

رقص و شادی و خوش پوشی و امیدواری و سرخوش و رها بودن اینها

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
یه تاپیک بزن این انرژی زنانه را توضیح بده

یه تاپیک میزنم ۴ ویژگی زنها رو توضیح میدم که زن های امروزی از ۴ تا دوتاشو میتونن حفظ کنن .... ولی اگه بشه ۴تاشو به تعادل دراورد کمال زن بودنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاااااااااااااا دلبری با زیبایی ارتباطی نداره .... به میزانی که یک زن از زندگی لذت میبره دلبره .. ...

تایپیکتون جالب بود🌷

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
من تمام زندگی م وقف انرژی مادرانه ست ... حتی شغلم رو به دورکاری تبدیل کردم تا کنار بچه هام باشم&nbs ...

مادر بودن هم خیلی قشنگه منم مادر بودن برام تو اولویته بخصوص وقتی مدرسه نمیرفت حالا مه مدرسه میره روی خودمم تمرمز کردم یکم

و واقعا دو تا بچه سخته انرژی زیاد می بره من یکی دارم 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من که اصلا از این روانشناسی ها چیزی متوجه نمیشم ، به نظر من زندگی یعنی شادی و موفقیت . این حرف ها ک ...

مردها هم میتونن انرژی زنانه داشته باشند هیچ ربطی نداره ... ولی بدلیل وظایف تعریف شده ی اجتماعی معمولا مردها انرژی زنانه کمتری دارند ... یا زنهایی که از نظر وابستگی مالی مادرهاشون آسیب دیدند و بیش از حد به استقلال مالی چسبیدند انرژی زنانه شونو گم کردند ....

ولی در کل انرژی زنانه ضد اضطرابه اگه دقت کنی متوجه میشی

عزیزم درآمدا خب متفاوته اگه نداره اذیتش نکن اگه داره و نمیده یعنی خسیسه باید در مرحله اول با گفتگو د ...

نه داره و خسیسه  شایدم عادت کرده چون خودم همیشه خرج کردم

من الان یه ساله خودم کار نمیکنم به دلیلی وگرنه همیشه خودم کلی خرج و ریخت و پاش داشتم الان که خودم حقوق ندارم خیلی سختمه 

مردها هم میتونن انرژی زنانه داشته باشند هیچ ربطی نداره ... ولی بدلیل وظایف تعریف شده ی اجتماعی معمول ...

دقیقا درسته وقتی خودت پول در میاری حس زنانه کم میشه من چون من هر دوشو تجربه کردم ولی خب از طرفی وقتی کار نمی کنی درسته اضطرابت کم تره ولی افسردگی  زیاد میشه و اعتماد بنفس کم میشه من خودم برای جبران افسردگی کلاس های مورد علاقمو میرم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
مردها هم میتونن انرژی زنانه داشته باشند هیچ ربطی نداره ... ولی بدلیل وظایف تعریف شده ی اجتماعی معمول ...

مردا بیشتر جذبه دارن دلبر بودن برا زنه اونا یه مردونگی خاصی دارن که ادم جذب میشهـ...یه جورایی جنتلمن 

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

من فقط دنبال سکوت و آرامش و تنهایی هستم 

ولی دائم در تلاش و دنبال موفقیت 

حال و حوصله بحث کردن ندارم ولی در لحظه به انفجار میرسم از عصبانیت 

گذشته ام را تقریبا فراموش کردم چون چند تا حادثه تلخ پیش اومده برام 

از دروغ و سیاست متنفرم 

حالا میشه بگی من چطوریه اوضاع انرژیم؟

انرژی زنانه فقط ظاهر نیست رفتاری هم هست 

شما با کار کردن مدار خودتونو عوض میکنین ممکنه آدم حسابی یا ادمای سطح بالا سر راهتون قرار بگیرن پس افتخار نکنید سرکار نمیرم با اینکه تحصیلات دارم😂😂😂

حق گوی اعظم😎
نه داره و خسیسه  شایدم عادت کرده چون خودم همیشه خرج کردم من الان یه ساله خودم کار نمیکنم به دل ...

من اولش خیلی سختم بود ازش پول بخوام چون منم شاغل بودم مجردیمم بدون خواستن پول تو حیبی مناسب داشتم ولی کم کم عادت مردم بدون حس منفی ازش بخوام و لذت ببرم

مادر بودن هم خیلی قشنگه منم مادر بودن برام تو اولویته بخصوص وقتی مدرسه نمیرفت حالا مه مدرسه میره روی ...

مادر بودن زیباترین لحظات منه ....

بارداری و شیردهی همزمان برای من غرق خوشی بودنه ...

اما مادر بودن بدلیل احساس وظیفه های سنگینی که باهاش هست تو رو میبره به سمت نگرانی و ترس .... و از لحظه ی حال پرتت میکنه بیرون ....

اما دلبر بودن و معشوقه بودن بهت کمک میکنه باز هم در لحظه حال برگردی و آغوش ت رو باز کنی برای دریافتن ِ زندگی ...

یه مادر اگه دلبری بلد باشه و همسر خوبی هم داشته باشه بهترین مامان دنیا میشه ...

چون باتری مادری از طریق دلبری کردن شارژ میشه

انرژی زنانه فقط ظاهر نیست رفتاری هم هست  شما با کار کردن مدار خودتونو عوض میکنین ممکنه آدم حسا ...

عزیزم اگر منظورت من هستم بهتره مستقیم به خودم ریپلای کنی 

من شاغل بودم و بخاطر مسئولیت بچه کنار گذاشتم من به خودم افتخار می کنم چون تو هر شرایطی از زندگیم لذت می برم و حوصله غر زدن ندارم 

من فقط دنبال سکوت و آرامش و تنهایی هستم  ولی دائم در تلاش و دنبال موفقیت  حال و حوصله بح ...

لحظاتی باید داشته باشی که دنبال هیچی نباشی ...

نه که کل زندگی ت تعطیل باشه ها ...

ولی مثلا لحظاتی رو از بودن لذت ببری همین و همین