2777
2789
عنوان

کمک به کسی که قصد خودکشی دارا

803 بازدید | 22 پست

سلام دوستان میشه لطفا وقت بزارین بخونین؟

من یک فردی رو میشناسم که وقتی بچه بوده گم میشه و خانوادش نمیرن پیداش کنن،این بچه خانواده واقعیش رو هیچوقت نمیبینه و یک خانواده‌ای به سرپرستی می‌گیرنش. تفاوت سنی افراد خونه با این پسر خیلی زیاد بوده،مثلا کوچکترین بچه‌شون ۲۰سال بااین اقا تفاوت سنی داشته.در طول سالهای گذشته افراد این خونه به دلایلی میمیرن. چند روز پیش اخرین فرد خونه میمیره و این اقا الآن  تنهای تنها هست،این تنهایی و کسی رو نداشتن و خانواده واقعی رو هم ندیدن خیلی بهش فشار اورده قصد خودکشی داره. هیچ دوست و رفیقی نداره چون خیلی ارتباط نمیگیره. من ازنزدیک نمیشناسمشون حتی ندیدمش، فقط یه جایی داستانشون رو تعریف کرده بودن و تا حدی تونستم کمک کنم منصرف بشه. اما وقتی فکرمیکنم میبینم چون خیلی تنهاست و این تنهایی بهش فشار میاره و ناامیدش میکنه از زندگی اگر دوباره فکر خودکشی به سرش بزنه چیکار کنیم؟ من چطوری کمکش کنم؟ چی بهش بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ادم خوب اگه پیدا شه رفیق شه باهاش یا یه زن خوب که اونهم مثل خودش باشه و بتونن همو نجات بدن،،خدا گیر ادم بدی نندازتش بدتر سرشو زیر اب میکنه و دارو ندارشو میبره البته اگه چیزی داشته باشه🙏🏼

.اینهمه ادم رو زمین .مهارتای اجتماعیش رو با کمک تراپیست و کتاب و مشاور بالا ببره .بعدم درک کنه تنها نیست  خیلیا مثل خودشن اما مشکل رو حل میکنن نه اینکه پاک کنن با خودکشی واقعا خنده داره .یه دو سال وقت بذاره برا درمان یادگیری .شغلش چیه ؟چند سالشه؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
 .اینهمه ادم رو زمین .مهارتای اجتماعیش رو با کمک تراپیست و کتاب و مشاور بالا ببره .بعدم درک کنه ...

درست میگین عزیزم. ولی خودکشی خنده دار نیست واقعا جای اون نیستیم، این چند روز که داستان زندگیش رو متوجه شدم هر لحظه میرم توی فکر که الان کجاست داره چکار میکنه؟تو یک خونه تنها، نه کسی رو داره نه خانواده نه دوست، متاسفانه با کسی ارتباط نمیگیره، یک رنج اساسی داره که خانواده واقعیش رو ندیده و رهاش کردن، هیچکس نیست که به امید اون زندگی کنه، اینا واقعا از لحاظ روحی داغونش میکنن.

درست میگین عزیزم. ولی خودکشی خنده دار نیست واقعا جای اون نیستیم، این چند روز که داستان زندگیش رو متو ...

میدونی چرا گفتم واقعا خنده داره چون منم از رو حس تنهایی و غم و نا امیدی دوبار دست به خودکشی زدم ولی با کمک کتاب و ..که از اون حال بیرون اومدم به اون روزای خودم به وقتی ک تلف کردم میخندم و متعجبم ..واقعا حال عجیبیه افسردگی .عین اغماست ..از چسم بقیه احمق و خنده دار بنظر میرسه ادم ولی از چشم خودش فقط مرگ و نفرت از زندگی پر از غم .‌.وقتی دیدم که چرا افسردگی نمیذاش مشکل رو حل کنم چرا نمیذاشت فکر کنم ..به این ویژگی انسانی نمیدونم بخندم یا گریه کنم😪

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
یه ادم خوب اگه پیدا شه رفیق شه باهاش یا یه زن خوب که اونهم مثل خودش باشه و بتونن همو نجات بدن،،خدا گ ...

مشکلش همینه که با بقیه ارتباط نمیگیره، دوست نمیشه صمیمی نمیشه، میترسه پشیمون بشه از صمیمی شدن و داستان زندگیش و گفتن. من بهش بگم کجاها بره که هم براش تفریح باشه هم بتونه دوست پیدا کنه؟ دلم میخواد کمکش کنم اما نمیدونم چی بهش بگم

مشکلش همینه که با بقیه ارتباط نمیگیره، دوست نمیشه صمیمی نمیشه، میترسه پشیمون بشه از صمیمی شدن و داست ...

بهتره اگه ادم درست درمونی میشناسید معرفی کنید بهش والا ابجی الانه به زن و به مرد بعنوان دوست نمیشه اعتماد کرد چون با نقشه میان و سرش رو زیر اب میکنن حوادث رو بخونید واقعا اوضاع جامعه خرابه بنظرم اگه می خواد ازدواج کنه یه ادم خوب پیدا شه که بتونه نجاتش بده خودتون هم زیاد درگیرش نشید عادت میکنید بهش یا بهتون وابسته میشه چون تنهاست،،دقیقا خصلت من اینجوری بود ضربه ایی خوردم که فک نکنم تا اخر عمر بتونم سر بلند کنم انشاءلله هر چی خیره براش پیش بیاد🙏🏼