2777
2789
عنوان

کمک به کسی که قصد خودکشی دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 22 پست
میدونی چرا گفتم واقعا خنده داره چون منم از رو حس تنهایی و غم و نا امیدی دوبار دست به خودکشی زدم ولی ...

عزیزم🌹🌹خیلی حق با شماست. واقعا منم همش بهش گفتم صبر کن، صبرکن، الان تحت تاثیر مرگ یکی از اعضای خونه‌ای. شما از چه راه‌هایی تونستین از تصمیمتون منصرف بشین؟ چه کتاب هایی خوندین؟ کلا چه کار می‌کردین؟ دوست و رفیقی داشتین؟ تفریحی میرفتین؟ چی باعث شد غلبه کنی بهش؟ 

بهتره اگه ادم درست درمونی میشناسید معرفی کنید بهش والا ابجی الانه به زن و به مرد بعنوان دوست نمیشه ا ...

مرسی حتما. درست میگین منم میترسم دقیقا چون تنهاست وابستگی پیدا کنه و منم عادت کنم. من فقط خیلی نگرانشم،بااینکه ندیدمش و اصلا نمیشناسمش ولی خیییلی ناراحتم و نگرانم براش که نکنه بخاطر این تنهایی دوباره بره تو فکر خودکشی. ۳۰سالشه. کسی رو نمیشناسم که معرفی کنم تا کمکش کنه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره اگه ادم درست درمونی میشناسید معرفی کنید بهش والا ابجی الانه به زن و به مرد بعنوان دوست نمیشه ا ...

میشه لطفا اگر مشکلی ندارین ، همینجا یا تو پیام خصیوصی ، درمورد اون جمله اخر کامنت‌تون بهم بگین؟ اینکه خصلت شماهم اینجوری بود ضربه‌ای خوردین... ، شماهم به یک نفر کمک کردین؟ چه اتفاقی افتاد؟اگر دوست دارین درخواست دوستی بدم بهم بگین

میشه لطفا اگر مشکلی ندارین ، همینجا یا تو پیام خصیوصی ، درمورد اون جمله اخر کامنت‌تون بهم بگین؟ اینک ...

همینجا میگم عیب نداره کمک که نه من قدیما دوست و رفیق زیاد داشتم نمیشه بگم طولانیه دعوا شد چاقو خوردم کلا همه رو کنار گذاشتم بعد یه خانمی بود باهاش اشنا شدم کلا دلبسته اش شدم یه اتفاقایی افتاد تمومش کردم الان باور کنید از زندگی افتادم هر کار میکنم نمیتونم فراموشش کنم و به کس دیگه ایی هم فکر نکنم بتونم تا پایان عمرم اعتماد کنم مگه اینکه خدا کمکم کنه تقریبا سه سال و نیم میگذره،، برا این میگم اگه ادم خوبی تونستین گیر بیارین باهاش بمونه خودتون هم مواظب باشین شاید اون بنده خدا اصلا نتونه به کسی اعتماد کنه و شما مثل من بشید و یا برعکس به کسی اعتماد کنه و طرف ولش کنه واقعا شکستن دل ینفر تاوان بدی داره🙏🏼

عزیزم🌹🌹خیلی حق با شماست. واقعا منم همش بهش گفتم صبر کن، صبرکن، الان تحت تاثیر مرگ یکی از اعضای خون ...

کتاب سفر روح از مایکل نیوتن .رو بخونه.البته یکی بخره بهش بده یا دانلودش کنه براش بفرسته خوبه چون شخص افسرده تمایل به هیچ کاری نداره 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
همینجا میگم عیب نداره کمک که نه من قدیما دوست و رفیق زیاد داشتم نمیشه بگم طولانیه دعوا شد چاقو خوردم ...

درست میگین خیییلی ممنونم از راهنماییتون حتما حواسم رو جمع میکنم، یعنی دیگه اصلا ادامه نمیدم، البته درواقع اصلا رابطه‌ای وجودنداره من فقط یکبار باهاشون صحبت کردم، فقط خیلی ناراحتم ازاینکه بخواد خداینکرده به زندگیش پایان بده. امیدوارم افراد جدیدی سر راهتون قرار بگیرن و به امید خدا بتونین اون خانم رو فراموش کنین 🙏