2777
2789
عنوان

نگهداري از نوزاد

156 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من هفت هفتس زايمان كردم ،خداروشكر دخترم ساكته و گريه و كوليت نداره بيداره وقتي بيداره وقتي م خوابه خوابش سنگينه ولي من از زندگي افتادم مدام استرس ش رو دارم يا اينكه نميتونم زياد برم بيرون ماشينم دارم ولي ميترسم ببرمش بيرون ديگه دسترسي ب نت كم دارم مث يوتويوب و برنامهاي دكترهلاكويي و اموزش كودك ياري ؛ خلاصه انگار توي زندانم لطفا با همفكريتون كمكم كنيد چكاركنم اموزشهامو ميخوام يكم تفريح ميخوام و بيرون رفتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به مرحله جدید زندگی خوش اومدی،اگه زرنگی خودتو وقف بده اگه نه مثل من از همه چی عقب میافتی و به ...

من شيرخشك بهش ميدم از زندگي نيافتم ب كارهاي خونه م كامل ميرسم ولي بيرون نه

خدا حفظش کنه  نی نی تو😊وایی من اصلا بیرون نمیتونم  برم همینکه  خونرو تمیز کنم  خدارو شکر میکنم    و اینکه الان هواسرده    بهارو تابستون میتونی بری بیرون  و ااونم بزرگتر شده 

خدا حفظش کنه  نی نی تو😊وایی من اصلا بیرون نمیتونم  برم همینکه  خونرو تمیز کنم ...

همچنين خدا حفظ كنه ني ني شمارو

ولي خدايي مامانامون و ماماناشون چطور بچه بزرگ كردن ٥تا 

من بعد ۵ ماه هنو ب زندگی برنگشتم 💔

از اول بارداریم اسیرم تا الان یک ساله دلم لک زده واسه ارامش

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
من بعد ۵ ماه هنو ب زندگی برنگشتم 💔 از اول بارداریم اسیرم تا الان یک ساله دلم لک زده واسه ارامش

عزيزم دلم گرفت؛ يعني انقدر سخته من طاقت ندارم ب قول خانومي كه بالا ج نوشتن بايد خودمونو با شرايط تطبيق بديم من از ماه بعد سوار كريرش ميكنم با ماشينم ميبرمش اينور اونور كارامو انجام ميدم نه اسير نباش دوست عزيز سعي كنيد كارهايي كه دوست داريدو انجام بديد

عزيزم دلم گرفت؛ يعني انقدر سخته من طاقت ندارم ب قول خانومي كه بالا ج نوشتن بايد خودمونو با شرايط تطب ...

اره ولی برای من سخته 🥺 من اهل بیرون رفتن نبودم ولی تو خونه خیلی کارا میکردم رمان نویسی و طراحی و قلاب بافی حتی مطالعات خوبی داشتم

اما باز از پسش برنمیام خیلی دلم میخواد بتونم 

دعا کن حالم بهتر بشه بچم خداروشکر بچه اذیت کنی نیست من ضعیف شدم 

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
اره ولی برای من سخته 🥺 من اهل بیرون رفتن نبودم ولی تو خونه خیلی کارا میکردم رمان نویسی و طراحی و قل ...

عزيزم تو ميتوني يه مادر موفقي معلومه اين همه هنر داري باز پا ميشي ذهنت داره گولت ميزنه نه اينطوري نگو ؛ اول ورزش كن بعد برنامه ريزي كوتاه مدت بكن ب اهدافت ميرسي يادت باشه از هدف كوچيك شروع كن اول