2777
2789
عنوان

قیمت فیس براش ؟؟؟

236 بازدید | 23 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

قیمت فیس براش تو محدودتون چقدره؟من خودم نتونستم برم قیمت بگیریم ولی ازبرنامه با سلام یه فیس براش برقی دیدم زده بود ۸۹ هزارتومن خیلی قیمتش خوب بود نمیدونم بخرم یا نه محدوده شما خبر دارین قیمت فیس براش برقی چقدره؟؟؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برقی نخر چ کاریه دستی بخر هم قیمت مناسب تر هم خودت بهتر میدونی پوستت تا چ حد جنبه سابیدن داره

عزیزم یعنی برقی خوب نیست ؟؟من فکر کردم برقی بهتر از دستی پاک میکنه صورتو

کلا نه دستی بگیر نه برقی چون کاربردی نیست و استفاده زیاد ازش حتی برای پوست چربا باعث اگزما و بی آبی پوست میشه.

من دستی یکی گرفتم الان دو ساله استفاده‌ش نکردم.

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

من فیس براش دارم

برای من باعث ایجاد جوش میشد

بنظرم اصلا کاربردی نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کلا نه دستی بگیر نه برقی چون کاربردی نیست و استفاده زیاد ازش حتی برای پوست چربا باعث اگزما و بی آبی ...

واقعا؟حساسیت میاره ؟من دوستم میگفت لایه های عمیق پوست رو پاک میکنه بهتر از با دست شستنه اگر کاربردی نیست که خوب نمیگیرم

عزیزم یعنی برقی خوب نیست ؟؟من فکر کردم برقی بهتر از دستی پاک میکنه صورتو

بنظرم خرج الکیه

دستیشو من ۳ساله حدودا استفاده میکنم انقد تمیز میکنه صورتو دست میکشی مث ظرف‌تمیز‌تازه‌شسته صدا میده😂😂😂😂

دستی داشتی گلم یا برقی ؟

دستی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بنظرم خرج الکیه دستیشو من ۳ساله حدودا استفاده میکنم انقد تمیز میکنه صورتو دست میکشی مث ظرف‌تمیز‌تاز ...

قربون مثال زدنت😂😂😂😂خوب پس اگر خواستم بخرم یه دستی میخرم