2777
2789
عنوان

قیمت فیس براش ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 23 پست
هفته ای دو سه بار استفاده میکنم  من پوستم چربه همون هفته ای دو سه مرتبه رو پوستم لازم داره واق ...

اهان اوکی مرسی عزیزدلم 😘

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
الان میگی صورتت جوش میزد دیگه با دست میشوری؟

آره خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم

اگه خریدی هم نمیشه هرروز استفاده کنی؛نهایتا هفته ای ۳بار

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم اگه خریدی هم نمیشه هرروز استفاده کنی؛نهایتا هفته ای ۳بار

آهان مرسی عزیزم راهنماییم کردی 😍

آهان مرسی عزیزم راهنماییم کردی 😍

خواهش میکنم💖

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

واقعا؟حساسیت میاره ؟من دوستم میگفت لایه های عمیق پوست رو پاک میکنه بهتر از با دست شستنه اگر کاربردی ...

ببین شاید ماهی یکبار کافی باشه چون اگر هر روز استفاده کنی دوستت خراب میشه...‌اگزما و خشکی پوست میگیری که تا آخر عمر اگزما درمان نمیشه...

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ببین شاید ماهی یکبار کافی باشه چون اگر هر روز استفاده کنی دوستت خراب میشه...‌اگزما و خشکی پوست میگیر ...

خوب عزیزم من چطوری باید پوستم رو عمیق پاکسازی کنم بعد از آرایش کردن که میخوام بشورم ؟؟به نظرت با دست شسن خوبه ؟

خوب عزیزم من چطوری باید پوستم رو عمیق پاکسازی کنم بعد از آرایش کردن که میخوام بشورم ؟؟به نظرت با دست ...

ببین اگر دوست داری میتونی دو هفته‌ای یکبار استفاده کنی البته من توصیه نمیکنم چون به مرور پوست سد دفاعیش آسیب میبینه شما میتونید از بالم پاک کننده آرایشی استفاده کنید یا روغن پاک کننده آرایش بعدشم که زل شستشو یا فوم صورت ...

بعد از اونم تونر رو با پنبه یا پد روی صورت بکشید تمیز میشه 

یه چیزه دیگه‌ایم بگم عزیزم شما ماهی یبار صورتتون رو پیلینگ کنید.پلینگ یه کارش مثل سفید آب با ملایمت صورت رو لایه برداری جزی میکنه بدون اینکه به پوست آسیب برسونه من خودم پلینگ میشا استفاده میکنم.

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ببین اگر دوست داری میتونی دو هفته‌ای یکبار استفاده کنی البته من توصیه نمیکنم چون به مرور پوست سد دفا ...

مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی حتما استفاده میکنم ممنون گلم 😘😘😘

مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی حتما استفاده میکنم ممنون گلم 😘😘😘

خواهش میکنم