2777
2789
عنوان

خانوما ماهانه چقدر خرج دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

600لیزر

600مزوتراپی

1ملیون قرعه 

500دیگه قرعه 

الان حساب کردم البته اینا دایمی هستن

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
من هر سه ماه ی بار ی گوسفند بزرگ میگیریم بسته میکنم میزارم فریزر مرغ هم هر ماه ۶ تا ولی شوهرم میگه ۷ ...

مگه چند نفرین کا این همه گوسفند و مرغ میخورین یکم بفکر سلامتی تون باشید

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
چیکار میکنه موهاتو؟ راضی هستی؟

خوب من کم مویی جلو سر دارم هورمونی و ژنتیکی اگه دکتر نرم جلو سرم خالی میشه و ریزش شدید الان اکی هست دوباره دکتر نرم همه چی برمیگرده مثل اولش میشه مجبورم همیشه دستم به سرم باشه

چقدر بعضی ها نامرد و حروم خورن 😓

خیلی نامرده خیلی اعصابم بهم میریزه وقتی یادم میاد 😔

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

چیا میخری برا چی خرج میکنی

باشگاه ورزشی لوازم آرایشی من هر ماه یه چیز حتی کوچیک هم باشه میخرم خرج دانشگاهم آرایشگاه کتاب ها و جزوه هام لباس و خرید کفش ک خیلی دوست دارم هزینه کاهی اوقات شام و نهار رستوران کافی شاپ رفت و آمد  پاک سازی پوست و اینا

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️