2777
2789
عنوان

خانوما ماهانه چقدر خرج دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این همه قانع

چون ندارم چند ساله همه پولامون پای ضمانت همسرم میره ضمانتی که سودش و یکی دیگه برد ضررش برای ما موند کلی بدهکاری ها موند برای همسرم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

صد و پنجاه ناخن  ۱۰۰ اینترنت  ماهی ۶۰۰ اینا  لباس  پول باشگاه  پول اسنپ ...

اینترنت همش صد؟

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

چجوری حساب میکنید چقدر خرجتونه 

خودتون خیلی اهل حساب و‌کتابید یا چی؟

من هر وقت چیزی لازم باشه با همسرم میرم خرید .همسرم اصرار داره واسه خودم خرید کنم ،ولی من همیشه میگم فعلا نمیخوام 

فقط ضروری ها رو میخرم 

نه دو ماه یکبار،برای موهام بار آخر یک ملیون و خورده ای داروهای شد

چیکار میکنه موهاتو؟ راضی هستی؟

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

من هر سه ماه ی بار ی گوسفند بزرگ میگیریم بسته میکنم میزارم فریزر مرغ هم هر ماه ۶ تا ولی شوهرم میگه ۷ الی ۸ خرج خونه میشه نمیدونم چکارکنم کمتر بشه

خدایا شکرت بابت همسر خوب و فرزندان سالم و صالح 
چون ندارم چند ساله همه پولامون پای ضمانت همسرم میره ضمانتی که سودش و یکی دیگه برد ضررش برای ما موند ...

ان شاءالله که جیبتون پر از پول و برکت باشه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم