2777
2789
عنوان

خرج و مخارج شخص سالمند با پرستار

133 بازدید | 18 پست

کسی هست که برای شخص سالمند مثل پدر یا مادر پرستار ۲۴ ساعت گرفته باشه و سالمند هم پوشکی باشه اما بتونه حرکت کنه یعنی زمین گیر نباشه

میخوام بدونم حدود خرج و مخارج چقدر میشه تقریبا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خیلی خوب بدید که حاضر باشه پوشک کنه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

من مادر بزرگم خدابیامرز پرستاری که براش گرفته بودن واقعا پرستار بوددیعنی کارشناس پرستاری چون زخم داشت باید پانسمان میکرد بعد عمه هام هم همیشه اونجا بودن و غذا و نظافت با عمه هام بود سال ۹۹ یادم روزی ۱ میلیون میکرفت البته پانسمان ایناش رو خودش میاورد 

بستگی داره چی بخوای جه مدل مراقبتی چه نوع بیماری غذا درس کنه. یا نکنه

خرج و مخارج دو نفر در ماه چقدر میشه؟

دونفر میتونن از ۵-۶ تومن تا ۲۰ تومن خرج کنن. غیر خرجشون باید دستمزد هم بهش بدید دیگه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

به نظرم خرج خورد و خوراک و لوازمشون در حد ۷-۶ تومن خوب باشه درماه.