2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دامادمون که یا خواهرم عقد بودن،اکثر مواقع شکلات یا بستنی‌میگرفت....میتونی گاهی شکلاتی یا بستنی‌یا یه چیزی درست کنی خونه ببری دور هم بخورید

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نه زشت نیست دست خالی رفتن.

بعدم هرروز و‌بی دعوت نرو چون واسه بعدت خیلی بده.اصلا هم اینجور فکر نکن ک شوهر منم عضوی ازون خونه س پس چون اون کفته بیا خونه مون باید بدووئم برم! واقعا بدون دعوت و‌هروز نرو. شب نمون.

دست خالی هم زشت نیست اتفاقا هرروز یه چی ببری میان میگن ولخرجی پولای پسرمون رو داری  الکی خرج میکنی!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خب بار اول مخام برم چون همسرم هر وقت میاد یا چی میاره برامون

همسرت فرق داره ، بله معمولا دامادها دست خالی نمیانکه الحمدلله نامزد من حتی یه چوب خشک هم نیاورد 😢، ولی عروس فرق داره  اونا باید به تو کادو بدن چون دفعه اولته داری میری نه تو

خواهرت یا دامادتون اینا رو می آورد ؟

دامادمون میاورد...خواهرم یکی دوبار بیشتر نرفت...چون جا به جا شده بودن و جای جدیدشون کوچیک بود.دوست نداشت بره

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نه زشت نیست دست خالی رفتن.بعدم هرروز و‌بی دعوت نرو چون واسه بعدت خیلی بده.اصلا هم اینجور فکر نکن ک ش ...

موافقم باهات عزیزم ولی بار اول می‌خوام برم زشت نیست چیزی نبرم ؟

خب همون دو بار چیزی نبرد !!

نه...فکر نکنم...