2777
2789

اگه درامدتون مثل من بود بازم این دغدغده ها رو داشتید؟ حس میکنم خیلی ادم بدی هستم ک این فکرا دارم

من۲۶ سالم امسال میشم۲۷ 

۷ سااااال تلاش کردم تاااا بعد کلی سال درامدم حدودا دو سال خوب شده 

+۲۰۰ 

همسرم اما کارمند+۴۰ 

من این دوسال کلی طلا خریدم امسال فروختم طلا خریدم

کل پول خونه خودم دادم و ب اسم خودمم شد

چون موقع ازدواج بی پول بودیم همههه وسایل داغون خریدیم که۸۰۰ میلیون کنار گذاشتم. برا خرید وسایل و کابینت چون خونه نداره 

همسرم تونست فقط برا خرید وسایل۵۰ م بده بهم

منم اصلا نگفتم بده 

چون نیازی نبود و اصلا پول منو تو نمیکنیم

خلاصه همسرم گفت پول تو حسابت موند ۲۰۰ م بزن برام گردش یکی از کارتام بیاد بالا وام بگیرم

زدم براش

اما مث چیییی میترسم بره برا خانوادش خرید کنه یه وسیلشون سوخت نیاز دارن من اصلاااا دلم نمیخواد از پولا من خرج کنه برا اونا پول منو اون نداره اما برا خودمون نه بقیه

خیلیییییی نگرانم و انقد بهش فک کردم حالم بد شده

این یه موضوع که تا الان ذهنمو درگیر کرد

موضوع دوم

میگم کاش میگفتم بهش شده ماهی ده هم بده برا خرید خونه اما باز ک فکر میکنم… 

راستش اصلا همسرم خسیس نیست برام خرج هم میکنه 

اوایل کار با بی پولیش برام صد میذاشت وقتی دستم خاای بود و بی پول بودم خودشو ثابت کرد که همچنین زندگی دارم میسازم

راستی همسرمو۷ سال که میشناسمش دوست بودیم اب صفر باهم بودیم

این 

شغلت چیه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همه میگن شغلت چیه ولی بنظرم با همسرت دو دو تا چهار تا نکنزندگیت خراب میشه خدایی نکردهاگر آدم خو ...

بخدا الان فقط میترسم بره دست بزنه برا خانوادش 

از این جهت میترسم که اعتمادش بهش خراب بشه 

و این که اصلا همچنین ادمی نیست نمیدونم چرا این فکر کردم😭

خب تا کی باید پول در حساب ایشون باشه تا وام بگیره؟مگه مدت دار نیست معمولا و اینکه مگه میشه به پول سپ ...

من بهش گفتم پول نیاز دارم اگه اینجوریه که باید بمونه تو کارتت نمیزنم 

گفته نه فقط گردش حسابم میخوام بچرخه😣نمیدونم والا جریانشو حتی نمیدونم کدوم بانک ر‌میگه

بخدا الان فقط میترسم بره دست بزنه برا خانوادش از این جهت میترسم که اعتمادش بهش خراب بشه و این که اصل ...

عزیزم 

اگر واقعااا خونوادش ندارن 

چه ایرادی داره ی کوجولو کمک کنید؟

بخدا بعدا هزار برابرش برمیگرده