2777
2789

تذکر جدی نه ولی مثلا مستقیم بگی که دلیل فالو کردن چیه اونم بگه همه رو انفالو ریمو میکنم و واقعا ریمو کنه ولی بازم ببینید ب تازگی ی نفرو فالو کرده واکنش تون چیه ایندفه که حسابی حساب کار دستش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هول تشریف داره البته در نظر بگیر از آشنا یا بستگان باشه

ن هم دانشگاهی هست ولی رابطه تون جدیه و میخواید واقعا دیگه ب خ‌دش بیاد مثلا ی پیام بنویسید که دیگه بابت این موضوع بهش اعتماد نداری و امروزم کلا جوابشو ندی خوبه؟

دیگه کاری نمیشه کرد.اینجوری دوست داره و نمیشه عوضش کرد

اگ رابطه تون جدیه و میخواید واقعا دیگه ب خ‌دش بیاد مثلا ی پیام بنویسید که دیگه بابت این موضوع بهش اعتماد نداری و امروزم کلا جوابشو ندی خوبه؟

راستش نظرم اینکه شما پارانویید و شکاکی 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

سر و گوشش میجنبه

اگ رابطه تون جدیه و میخواید واقعا دیگه ب خ‌دش بیاد مثلا ی پیام بنویسید که دیگه بابت این موضوع بهش اعتماد نداری و امروزم کلا جوابشو ندی خوبه؟

من خواستگارم ک قراره ازدواج بکنیم! خواستگار رسمی پیجش پر دختره 

ولی وقتی اعتماد دارم تا الان حتی ناراحتم نشدم 

تازه دخترخالش زیر پستش کامنت گذاشته بود خوشتیپ و فلان و بازم ازش نپرسیدم خودش گفت دخترخالمه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

پسری که پیج خصوصی دختری رو فالو کنه سالمه؟ وقتی تو رابطه جدیه

اره سالمه 

مگه فالو چه چیز خاصی هست مگه با فالو کردن اتفاقی میوفته

اگ رابطه تون جدیه و میخواید واقعا دیگه ب خ‌دش بیاد مثلا ی پیام بنویسید که دیگه بابت این موضوع بهش اع ...

ببین این ادم مدلش اینه و عوض نمیشه.شاید به خاطر ترس یا هر چی چند وقت باب میل شما رفتار کنه ولی خرش که از پل گذشت همون ادمه شایدم بدتر

من خواستگارم ک قراره ازدواج بکنیم! خواستگار رسمی پیجش پر دختره ولی وقتی اعتماد دارم تا الان حتی نارا ...

کار شمام اشتباهه نباید زود اعتماد کنی اتفاقا فالور های اینستا ارتباط مستقیم داره با ذات پسر

اینجور موارد رو ادم با باید با میل خودش رعایت کنه تو بش زور بگی. ایشون ته دلش راضایت نداشته باشه کارشو ی شکل دیگه پیش میبره ک شما متوجه نشید 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

سفت بگیری از دستت لیز میخوره جانم