2777
2789
عنوان

دعوای بیخودی شوهرم باخواهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 47 پست
عزیزم شمام الان که خونه کنار شوهرتی  باید طرف شوهرت رو بگیری و ارومش کنی  کارت اشتباهه ا ...

حرفتون درسته من حقو بهش دادم ولی ول کن نیس که میگ زنگ بزن بگو بیاین اینجا غصبیه من راضی نیستم

غرورش وحشتناکه

نمدونم‌چجوری توصیفش کنم

دوسالیم هس بدترشده دیگ هرماه دعواقهرو داریم

بخدا گاهی میگم کاش جداشیم راحت شم

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
خواهر وظیفه ای نداره در قبال نگهداری بچه ، من برخورد خواهرت رو اصلا نپسندیدم ، در شعنش نبود اونطور ب ...

منم همینو میگم این پروعه میگ خالس باید بشوره بغل کنه فلان کنه همه خاله ها اینجورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ینی میگین الان سکوت کنم باشوهرم

وب خواهرام بزنگم بگم نیان چون اگ ب اونا بگم نیاین وجهه شوهرمم خراب میشه پیش اونا 

دیگ فک نگنم مثل قبل قبولشون داشته باشن

وکلا اوضاع یجور دیگ بشه

منم همینو میگم این پروعه میگ خالس باید بشوره بغل کنه فلان کنه همه خاله ها اینجورن

نه والا ، من نیستم

اتفاقا ی بار شوهر خواهرم گفت وظیفته بچه ها بغل کنی خالشونی ، گفتم من اول از همه در مقابل خودم وظیفه دارم ، بچه ها رو هم به اندازه ای که باید باهاشون بازی و صحبت میکنم شعر میخونم اما وظایف نگهداری رو هیچ وقت انجام ندادم

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
نه والا ، من نیستم اتفاقا ی بار شوهر خواهرم گفت وظیفته بچه ها بغل کنی خالشونی ، گفتم من اول از همه ...

بعضی مردا خیلی خودخواهن

من ک امیدی ندارم درستم بشه

بچه ها ینی میگین الان سکوت کنم باشوهرم وب خواهرام بزنگم بگم نیان چون اگ ب اونا بگم نیاین وجهه شوهرم ...

نه بابا ، چی چی زنگ بزنی بگی نیان ، زشته

ما تو دعواها طرف خودش نمیره، نه اینکه به کسی بگه نیا

مثلا میتونی بگی شوهرم خیلی ناراحته از دلش دربیارید ،خواهرا برا آرامش خواهرشون همه کار میکنن😔

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
نه بابا ، چی چی زنگ بزنی بگی نیان ، زشته ما تو دعواها طرف خودش نمیره، نه اینکه به کسی بگه نیا مثلا ...

ای خداراس میگی اینجور بهتره.

منم مثل شمام دیگ خیلی طرف باهام بدتا کنه وخوبیم نکرده باشه تاحالا خودم نمیرم دلم‌نمیاد بگم نیان

نه بابا دعواش نکرد خواهرمم همونجا یه ساعت پیشش پریود شد دیگ کلا روز اول خیلیم بداخلاقه گف ناراحت ش ...

ببین فعلا هیچی نگو هروقت خواستی دعوت کنی خواهرات رو بگو خونه منه خانواده ام رو دعوت میکنم تو سختته نمون خونه برو جایی 

عزیزم شمام الان که خونه کنار شوهرتی  باید طرف شوهرت رو بگیری و ارومش کنی  کارت اشتباهه ا ...

این چه حرفیه ؟ آدم باید طرف حق رو بگیره وقتی حق با خواهرشه الکی چرا باید ایشون طرف شوهرش رو بگیره؟ من خواهرام برام جون میدن منم براشون جون میدم همسرم بگه خواهرت حق نداره بیاد خیلی راحت میگم برای تو نمیاد واسه من میاد ناراحتی نمون خونه برو جایی این چند ساعت رو 

این چه حرفیه ؟ آدم باید طرف حق رو بگیره وقتی حق با خواهرشه الکی چرا باید ایشون طرف شوهرش رو بگیره؟ م ...

راستش منم دیگ بعد این‌چن روز امروز همینو گفتم گف منکه راضی نیستم غصبی میشه

گفتم زندگی دونفرس فقط خونه تو نیس

انقد زورش اومد گف تو دنبال دعوایی هیج وقتم پشت من نبودی

حرف درستی زدی 

والا بخدا سختی هایی کشیدم توخونش

آبرو داری کردم خم نیاوردم ب ابروم گفتم اشکال نداره باهمیم فرق نداره

اینم یروز قدرمو میدونه 

نه اینکه الان خونم خونم کنه

ببین فعلا هیچی نگو هروقت خواستی دعوت کنی خواهرات رو بگو خونه منه خانواده ام رو دعوت میکنم تو سختته ن ...

نمدونم میترسم لج کنه بدترشه آبروم بره پیش خانوادم

مامان بابامم حساسن دعوای بدتری پیش بیاد یهو

این چه حرفیه ؟ آدم باید طرف حق رو بگیره وقتی حق با خواهرشه الکی چرا باید ایشون طرف شوهرش رو بگیره؟ م ...

کتاب رازهایی درباره مردان رو بخون عزیزم 

زندگی زناشویی این جور حرفا جایی نداره 

باید طرف رو میخوای رامت بشه خیلی چیزا رو رعایت کنی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
کتاب رازهایی درباره مردان رو بخون عزیزم  زندگی زناشویی این جور حرفا جایی نداره  باید طرف ...

الان شما میگی چکارکنم درست بشه وحرمتا هم حفظ بشه؟