2777
2789
عنوان

دعوای بیخودی شوهرم باخواهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 47 پست
الان شما میگی چکارکنم درست بشه وحرمتا هم حفظ بشه؟ 

الان فقط باید به شوهرت حتی به دروغ حق بدی 

اره تو حق داری خودمم ناراحت شدم تو رفتی من  با خواهرم حرف زدم گفتم کارت بد بود احترام شوهرم رو حفظ کن .حواست باشه بزرگتره 

بله تو حقداری نگران بودی بازم شکر چیزی نشده 

ببین اولین قدمت این باشه طرفش رو بگیر 

حتی به غلط حتی به ناحق 

فکر نکن اشتباهه 

اتفاقا درست اینه 

به شوهرت حس قدرت و پیروزی بده .

توی این بازی برنده نباشه قدرت رو از جای دیگه طلب میکنه 

من قدرتمندم پس نمیذارم خواهرات بیان 

من باید قدرتم رو بهت ثابت کنم .

من باید برنده بشم پس تو باید زنگ بزنی بگی حق ندارن بیان 

میبینی حالا متوجه شدی عزیز چه خبره .دنیای مردها اینجوریه 

میخوای رامت بشه 

باید عین یه وزیر عاقل یه پادشاهی رو به دست بگیری 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
کتاب رازهایی درباره مردان رو بخون عزیزم  زندگی زناشویی این جور حرفا جایی نداره  باید طرف ...

والا من ترجیح میدم به جای کتاب به عقلم تکیه کنم طرفم هم شکر خدا وقتی دید من طرف حق هستم سعی میکنه حق بگه تا باهاش توی یه تیم باشم اعتقادی هم به اینکه الکی مجیز همسر رو بگیم تا خوشش بیاد ندارم . البته کلا کاراکترم همینه رک و شفاف حرف میزنم و طرفم میدونه نه میخوام خرش کنم نه میخوام الکی باهاش لج کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من ترجیح میدم به جای کتاب به عقلم تکیه کنم طرفم هم شکر خدا وقتی دید من طرف حق هستم سعی میکنه حق ...

برای استارتر این روش شما جواب نمیده عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...