2777
2789
عنوان

دعوای بیخودی شوهرم باخواهرام

591 بازدید | 47 پست

بچه ها سلام

چن روزه باشوهرم قهر ودعواییم

خیلی خیلی دلگیرم ازش با عالم وآدم دعوا داره دیگ خسنه شدم بخدا

شب یلدا خونه مامانم پسرم ۷ سالشه باخالش بازی گل پوچ بازی میکردیهو زانو خواهرم خورد ب دماغ پسرم خون شد من بدو رفنم پیش پسرم خواهرمم اومد

شوهرم اومد وای چی شد دماغش داغون شد من خودم دماغم بچه بودم اینجورشد ک کج مونده حالا ب مامانت بگو بیاد نگاه بندازه گفتم بابا کاری نشده اگ میشکست مگ میشدطاقت بیاره بچه اونم اصرااااار آخرم گف خب بگو مهم نیس گفتم من نگا کردم مهم نیس واس چی مامانم صداکنم مهمون داره

خواهرمم اونجا بود 

یهو بلند شد خواهرم رو کرد گف واویلا چ خبرتونه شلوغ میکنینن زشته مهمون داریم با اخم واینا

دیگ من رفتم سرویس اومدم میبینم یه گوشه واستادن سروصدا 

منکه رفتم سرویس شوهرم رفته گفته دفه آخرت باشه بامن اینجور صحبت میکنی

خواهرمم اون یکی خواهرمو صدا زده ک ببین شوهرآبجی چی میگ

حالا میبینم خواهرم گریه جلوشوهرتو بگیر 

شوهرمم بازتهدید حق نداره خواهرت اینجوری بحرفه

تااینجا دیگ اون خواهرم گف خجالت بکش علی آقا خونه بابامه 

حرمت نگه دار

دیگ حالا اومدیم خونه میگ خواهرات حق ندارن پا بزارن خونه ما

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙

من حقو ب خواهرام دادم

الان سرشب باز گف من راضی نیستم پابزارن اینجا دیگ خوب شناختمشون

زنگ بزن بگو

منم گفتم من حرمت حالیمه خیلی خوبی بهمون کردن زنگ نمیزنم

میگ توهمیشه روبرو من وایمیستی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ مردیه ک دهن ب دهن میشه بازن خجالت نکشید وجدانن اخه مگه عمدی بوده ی اتفاق بوده اگ‌ خواهر خودش بود هم همینطور میکرد؟

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

کاش بیاین یه چی بگین

ب هیشکی نگفتم این موضوعو حتی مامان وخواهرام.نمیخام خراب بشه همه چی

دلم دنیااااااا گرفته

وای چقد شوهرا اخلاق زشتی دارن و ب خودشون اجازه میدم تو حریم خصوصی خانواده تو دخالت کنند و بگه تو نری پیششون و یا نیان اون این حق نداره که ایطور رفتار کنه باهات باید تو روش وایسی

خواهرتون نباید همچین حرفی میزد 

شوهرتون دلواپس بوده حالا ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
چ مردیه ک دهن ب دهن میشه بازن خجالت نکشید وجدانن اخه مگه عمدی بوده ی اتفاق بوده اگ‌ خواهر خودش بود ه ...

دقیقا منم ب شوهرم همینو گفتم 

گفتم توبزرگی اون بچس نزدیک ۲۰ سال ازخواهرم بزرگتره

چرا دهن ب دهنش میزاری اونم وقتی مهمون تو خونس

وای چقد شوهرا اخلاق زشتی دارن و ب خودشون اجازه میدم تو حریم خصوصی خانواده تو دخالت کنند و بگه تو نری ...

البته میگ تو برو اونا نیان

دلم میسوووزه خیلی بهمون خوبی کردن خیلی

بچه هامو تروخشک کردن مثل خودم 

من حقو ب خواهرام دادم الان سرشب باز گف من راضی نیستم پابزارن اینجا دیگ خوب شناختمشون زنگ بزن بگو ...

عزیزم شمام الان که خونه کنار شوهرتی 

باید طرف شوهرت رو بگیری و ارومش کنی 

کارت اشتباهه اینطوری بیشتر دور بر میداره ...

خواهرت هیچوقت جای شوهرت رو پر نمیکنه 

مطمئن باش همون خواهرت موضوعی پیش بیاد همچین طرف شوهر خودش رو میگیره 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
البته میگ تو برو اونا نیان دلم میسوووزه خیلی بهمون خوبی کردن خیلی بچه هامو تروخشک کردن مثل خودم&nb ...

من میفهمتت چون شوهر منم ایطور رفتار کرده چند بار و اجازه ندادم تو خانواده ما دخالتی کنه و بگه چیکار کنم 

فعلا چیزی نگو کم کم اروم میشه 

فک نکنم الان چهارروزه

خیلی کینه ایه خیلی

باعالم وآدم دعوا داره برعکس من

خیلی تفاوت داریم باهم