2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6593 بازدید | 235 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانتوروسالی یکی دوبارمیگیره ولی پول بهم بستخی میده ومیگه مگه کارمندمنی که هرماه حقوق بدم حالانمیشه ی ...

کارت مشترک داشته باشین با اون خریدکن خب وقتی بقیه خرجاتو میده پولو چیکار میکنی که کم میازی؟

من ۴ساله ازدواج کردم کلا دو تا مانتو خریده برام ماهی ۶۰۰ یارانه رو میگیرم که هی میگه بده یچیزی بخرم هی منت میزاره که با پول خودت وسایل بخر 🤦‍♀️حالا شما هم با زبون خوش حرف بزن 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
نمیدونم شما چکارش میکنی؟؟

والا باشگاه و کلاسام میره

پاهامم یکم واریس داره باید این ماه بیشترش کنه جون برم واسه لیزر واریس 

هیچی نمیخرم و نمیخورم (البته در طول مسیر😂)تا کم نیارم چجوری خرج نمیکنید سواله برام

کرم و …هرچی ک لازم باشه خودش میخره برام 

مانتوروسالی یکی دوبارمیگیره ولی پول بهم بستخی میده ومیگه مگه کارمندمنی که هرماه حقوق بدم حالانمیشه ی ...

ن میخوای هر ماه یه مانتو بخری؟ چ خبره خب من خودم سالی یه مانتو میخرم، به جاش سرمایه گذاری کنین جمع کن طلا بگیر، بدبخت دست فروشه حق داره الان 18 میلیون زیر خط فقر اعلام کردن

والا من نمیدونم چطوری خرج کنم پول کم بیارم😂 منم مث شمام ماهی پونصد ششصد میده و خریدام باخودشع.راض ...

تو از اون خانمهااایی 

ک باید گرفت

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

برای منم هفتگی ۲۰۰ میده هر هفته هم باید یادآوریش کنم نمیدونم بعضی از مردا چطور پول زیاد میدن به زنش ...

شوهرم هر وقت بخوام بالای ۲ تومن میزنه

تازه اجاره مغازه مونم میاد به کارت من

ماهی ۸ تومن

ببین بستگی به جیب و دل مرد داره...

ریپلای مخالف جواب نمیدم خودتو خسته نکن 
والا یه تاپیک بود اکثرا میگفتن شوهرمون پول نمیده یا یه بارانه جزئی  حالا همه لاکچری شدن ۶۰۰ ب ...

والا حالا شوهر من ۱۷۰۰ برای ماشینم خرج کرده روزی هزار بار میگه 🙄 ارزومه شوهرم همون ماهی ۶۰۰ بدع بگه بیا وسیله ارایشی بخر .

از پول خودمم میخرم میگه چ خبرته میخای جیکار

لایک نکن زن ، کامنت بده کامنت خوبه