راضی باش! من پزشکم و اون حقوقش ۳۰ چهل میلیون تومنه و ماهی ۵۰۰ به من میده!!! راضی باش تو!
منم شوهرم ریس اداره هست ماهی همون حدود ۳۰ میگیره
ماهی ۵۰۰ میده
برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرموقتی اینقدر زحمت میکشن و خریداتون از جمله مانتو رو هم انجام میدن پول تو جیبی هم میدن بهتره شرایط رو بسنجید و قدرشون رو بدونید.....
به همسرتون فشار نیارید ایشون که از زیر مسئولیت شونه خالی نکردن(در این مورد منظورمه)
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من موقع دعوابهش میگم خسیسی برای خونه چیزی کم نمیذاره ولی احساس میکنم ازخساستشه
وقتی برا خونه کم نمیزاره خب تو ۶۰۰ رو برای چی خرج میکنی ؟؟؟😐
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین