2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6593 بازدید | 235 پست
شوهرمم تازگیاگیرداده یه بچه بیاری هرچی دارم براتوه حالانمیدونم چکارکنم وعده داده ک زندگیت بهشت میشه

گفتی ک دوتا دختر داری.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ی راه حل دارم برا پسردارشدن علمی نیس ولی واقعا خیلی ها رو دیدم با انجام اینکار پسردارشدن حتی خودم.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
درسته حس خوبی داره منم نمیگم کلا همسر هیچ خرجی نکنه خلاصه خریدن لباس و لوازم ضروری وظیفه ست اما و ...

اون ک بله  ،  من فقط حسش رو گفتم ک شیرینه 

وگرنه ک زن از نظر من باید شاغل باشه 

عزیزم شایدنتونه بیشترازاین خرج کنه مطمئنی داره ونمیده؟شوهرمن ک میبینم داره

اتفاقن ولخرجه وپس اندازی نداره..اصن معلوم نیس چکار میکنه حقوقشم دقیق نمیدونم ولی پایه حقوق بین ۶تا ۷با اضافه کاری شاید بشه...شایدم بیشتر..ماهی ۱میلیون و۳۰۰کرایه خونمونه قسطم داریم

من پسر اوردم براش والا هیچ کاری نکرد.فقط یه گل خرید .پسرم ۴سالشه دخترم ۳

شوهرمن پسرمهمه براش ومیترسم بازم دخترشه وبازم اقدام کردیم ودیروزاورژانسی خوردم چون احساس کردم دخترمیشه

عزیزم شایدنتونه بیشترازاین خرج کنه مطمئنی داره ونمیده؟شوهرمن ک میبینم داره

ولی هرماه سر این یارانه جنگ داریم که چی خریدی چرا کم اوردی چکارش کردی حساب کتاب میکنع و بازخواست میکنه من بدم میاد...ی هفته پیش گفتم ۴۰۰دارم بقیشم تو بده برا بچها لباس بخرم گفت میدم ونداد

شوهرمن پسرمهمه براش ومیترسم بازم دخترشه وبازم اقدام کردیم ودیروزاورژانسی خوردم چون احساس کردم دخترمی ...

دختراتون چن ساله ان؟فک کنم با زیر نظر دکتر بشه پسردار شد...من ک گفته دوتا دیگه بیار گفتم ینی طلاقم دادی نمیارررم..پوستم کند دوتا بچه پشت همی تنها بزرگ کردم با دست خالی...آقا طلبکارم هس

ولی هرماه سر این یارانه جنگ داریم که چی خریدی چرا کم اوردی چکارش کردی حساب کتاب میکنع و بازخواست میک ...

یارانمونونمیده میگه نون خوره این خونه ایدیارانه به برنج وروغن میدن نه به شمازنا