2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هووم شده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2788 بازدید | 53 پست
میشد درست تر تاپیک بزنی😑 هووت شده؟

اره واقعا برام مثل هوو میمونه همش که هوو به اون کار نیست که همین که حس حسادت و تنفر از طرف یا رقابت به وجوود بیاد همین میشه

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

ببين 

مادرشوهر منم هووم بود ، طوري كه شوهرم شب جامونو پيش خانوم ميخنداخت يه وقت نارحت نشه

فقط سياست 

هي خودت رو خوب جلوه بده ، از مادرش گلايه نكن زرت و زرت مگه به موقعش 

به مرور زمان مياد توي دامن تو 

بهت قول ميدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی درکت می کنممممم خیلیی بده  خوب کردی گفتی ولی اگه برا اونم بگیره چی

🤣🤣🤣ای وای دلم 

منم تقریبا تو همین شرایطم ولی خب شوهرم برام کم نمیزاره ک من ب چشمم بیاد میگم ب من چ خودش کار میکنه زحمت میکشه 

ای وی اف کردم سوالی داشته باشین خوشحال میشم جواب بدم😊
اینکه به مادرش سر میزنه، خرید میکنه براشون چه اشکالی داره، 

اشکالش اینه که من باید یک تفریح دونفره رو به گور ببرم اینه که دلم میشکنه وقتی میبینم از عید مانتو نگرفته ولی خانوم با هر فصلی یک مانتو میگیره اونم مانتو هایه گروون یا میبینم خودش هرچی میگیره قایم میکنه 

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
سیاست نداری دختر.....یهویی داری حمله میکنی. این راهش نیست😑شوهرت جبهه میگیره ....سعی کن با زبون خوش ...

اوووووف سیاستمدار اعظم

یه سرچشمه بیا برامون 

چطوری رام کنیم شوهرمو رو

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
باید کم کم رو شوهرت کار کنی تا از مادرش جدا بشه وگرنه اصن امکان نداره  بچه دارین ؟

نه ولی تو اقداامم چون به این فکر افتادم اینجوری شوهرمو وابسته خونه زندگی خودش کنم

حساس نشو عزیزم.مردهایی که به مادرشون محبت میکنن نسبت به همسرشون هم با محبتند.خودتو جای اون مادر بزار هیچ مادری دوست نداره وقتی پسرش ازدواج می‌کنه فکر کنه مهر و محبت اونو از دست داده.وقتی میگی هوو یعنی اینکه برای تو کم میزاره و به اون محبت می‌کنه در حالیکه جایگاه مادر با تو فرق داره.عوضش به این فکر کن که اگه مادرش ازتون راضی باشه حتما برکت و آثارش رو تو زندگیتون می‌بینید.

🤣🤣🤣ای وای دلم  منم تقریبا تو همین شرایطم ولی خب شوهرم برام کم نمیزاره ک من ب چشمم بیاد میگم ...

خب اینجوری حله ولی اگه کم بزاره اونوقته که یقرا مع فاتحه 😂😂

من به دستان خدا خیره شدم ، معجزه خواهد کرد ......
اشکالش اینه که من باید یک تفریح دونفره رو به گور ببرم اینه که دلم میشکنه وقتی میبینم از عید مانتو نگ ...

حالا اونکه مانتو از جیب همسر شما نمیخره، بعدم مهم اینکه یکم سیاست داشته باشی، وقتی برای خرید طلا دعوا راه میندازیم این یعنی سیاست نداری، زبون خوش 

نه ولی تو اقداامم چون به این فکر افتادم اینجوری شوهرمو وابسته خونه زندگی خودش کنم

تا شوهرت انقد بزرگ نشده ک بتونه از ننش دل بکنه ب فکر بچه نباش

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
عزیزدلم مادرشه شما خودت بچت بزرگ شد ازدواج کرد دوست داری چطوری عروس و پسرت باهات برخورد بکنن؟ شما ...

من هیچ وقت بچمو وابسته خودم نمیکنم که عروسم انقد ازم تنفر داشته باشه هر بچه ای وقتی بزرگ شد باید استقلال داشته باشه نه اینکه مادرشوهر من نمیزاره ما یک سفر دوتایی بریم حالا سفر بیخیال حتی من با شوهرم نمیتونم دوتایی شام برم بیرون عزیزم اگه تو جایه من بودی حتما نمیتونستی تحمل کنی

ارهه 

منم خیلی با همسرم مشکل اینا داشتیم و داریم 

داییم میگه مردا تا وقتی بچه نداشته باشن حس میکنن هنو مجردن و  اون مسئولیت ازدواج و خانواده رو دوششون نیس برا همین اینجورین میگه وقتی بچه میاد ادم تازه می فهمه ازدواج کرده

من به دستان خدا خیره شدم ، معجزه خواهد کرد ......
من هیچ وقت بچمو وابسته خودم نمیکنم که عروسم انقد ازم تنفر داشته باشه هر بچه ای وقتی بزرگ شد باید است ...

درسته 

تعادل باید باشه 

خدا دوباره شمارو سرپا می‌کنه ، دقیقا مقابل کسایی که شمارو شکستن ! (: