2777
2789
بابا بعضی مردا اینطوری بازن رفتار میکنن  اعصاب مادر پدرشون رو هم خورد میکنن

شوهر من خیلی مرد خوبیه 

واقعا. با رفتارش و کاراش بهم فهمونده ک عاشقانه ولی دست خودش نیس بعضی وقتا بعدشم. خیلی پشیمون میشه هزار کار می‌کنه از دلم در بیاره. اینم میزارم پای همه خوبی هاش. ک از دلم بیرون بره 

ا

نه خب نوشتی دوطرف

دوست عزیز اول یه جمله کلی نوشتم 

بعد زیرش برای اسی نوشتم 

ثانیاً قبل بدنیا آوردن بچه راجب این مسائل باید به توافق رسید مردی که وظایف پدریشو بلد نیست و فک می‌کنه زن کارش شستن و پختن و تر و خشک کردن بچه هاست و نباید خسته بشه  لایق این نیست که براش بچه بدنیا بیاریم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین بارش بود منم گفتم این وظیفته ک هرچی بخوام بیاری دوست دخترت ک نیستم زنتم. بعدم گفتم هیچی پاک ...

قبلاً ب منم می‌گفت  میگفتم عبدنداره. کارتتو بده. ی باشگاه ثبت نام کنم ی کلاسی چیزی   با دوستام برم کافه. پول آژانس. بده برم خونه مادرم 

خب حداقل داد و هوار نکشه بچه رو فحش نده با ملایمت ک میتونه رفتار کنه

ببین شما خونت رو تمیز کن

قبل از اومدن شوهرت بچه ها رو سیر کن تمیز کن بزار جلو تی وی

به شوهرت بگو تا تو دست و صورتت رو بشوری من سفره رو میندازم

با هم ناهار یا شام بخورید

نیم ساعت بعد یه چای خوش رنگ با نبات خرما یا شکلات بزار جلو 

یه چرت که بزنه و بیدار شد شما هرررررچی بگی ایشونه نه نمیگه

منم فاصله سنی بچه هام مثل بچه های شما 

تمام سعی ان رو کردم که خونه و زندگیم ارامش داشته باشه

وقتی همسرم از بیرون میاد غر نمیزنم 

همسرم از در که میاد میگه جز تو‌کی میتونه اروم جووونم باشه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
یا مجردن یا بچه ندارن ولی انگار چاقو گذاشتن زیر گلوشون که وقتی شرایطشو تجربه نکردن نظر بدن😐

شما بچه رو کی ب دنیا میاری؟؟؟؟ زمانی ک از زندگیت رفتار همسرت مطمئن باشی 

اون همسر یک شبه زندگی رو جهنم نمیکنه از اول رفتار و شخصیتش همین بوده

چاقو نذاشتن زیر گلوم  اما شعورم میکشه توو جهنم بیگناه اضافه نکنم  گفتم یک نفر هم استفاده کنه دنیای بهتری خواهیم داشت 

مثل اینکه ب شما زیاد فشار اومده!!!!

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
آره واقعا حماقت کردم کاشکی انقد خر نبودم ک بچه بیارم و انقد زجر بکشن..اخه دومی رو ناخواسته باردار شد ...

یکم همدیگه رو درک کنید شما خسته از بچه داری و جمع کردن خونه و زندگی،

شوهرتونم خسته از کار بیرون

هرچند ک دلیل نمیشه سر بچه داد بکشه.

بچه هات بزرگن روز ببرشون بیرون بازی و سرگرمشون کن، ساعت ۹ شب بخوابونشون برا خودشونم بهتره

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
یکم همدیگه رو درک کنید شما خسته از بچه داری و جمع کردن خونه و زندگی، شوهرتونم خسته از کار بیرون هر ...

ساعت ۹اون اگه خسته نباشه مراعات نمیکنه و تلویزیونو صداشو میزنه به آخر یا آشپزی میکنه با سروصدا و بعدشم میگه بیرون هم نباید بری و الانم ک هوا سرده بچه ها هم نمیتونن زیاد راه برن باید بغلشون کنم ک خیلی خسته کنندست

ساعت ۹اون اگه خسته نباشه مراعات نمیکنه و تلویزیونو صداشو میزنه به آخر یا آشپزی میکنه با سروصدا و بعد ...

شما ساعت ۹ غذاتون اماده نیست؟

که همسرت خسته باید بیاد اشپزی کنه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
میدونم شما هم خسته ای ولی اقایون وقتی از سر کار میان به ارامش نیاز دارن یه غذای گرم با یه خونه ...

پس ما کی به آرامش نیاز داریم واقعا بابا زن مورد هر دو ادمن چرا مرد میکه من حق دارم برم ده روز نیام زن حقنداره بی اجازه از خونه بره بیرون

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
ببین شما خونت رو تمیز کن قبل از اومدن شوهرت بچه ها رو سیر کن تمیز کن بزار جلو تی وی به شوهرت بگو ت ...

آره شما راست میگی اما منم هیچ سرگرمی ندارم همش کار خونه و بچه داری هیچ محبتی بهم نداره همش ایراد میگیره بشدت خسیسه با صدای بلند همش حرف‌میزنه و داد و هوار میکشه و بعدشم خیلیی بهم توهین میکنه و...من چ جوری اصلا دلم نمیخاد کار بکنم چون دیگه انگیزه ای ندارم