2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا هم زندگیت همین بود؟؟؟ اگر همین بود چرا  بچه های بیگناهتو دنیا آوردی

کلا از مشاوره دادن و راهنمایی. کردن فقط همینو بلدبن؟؟

چرا بچه بیگناه و آوردی ؟

امکان ندارع یکی  بعد بچه دار شدن عوض بشه؟؟

یا  هیچ مردی دیگه مشکلی ندارد فقط  شوهر این خانم مشکل داره بخدا زشته این حرفا 

عزیزم بعضی وقتا ک بچه چندشب نمیخوابه مادر خسته میشه چون روزو هم بیداره. پس قرار نیس کسی که بچه میاره ...

مگه گفتم مادر باید از آهن باشه؟ 

چرا کامل متن رو نمیخونین آخه 🤦🏻‍♀️ 

منظورم پدر بود خوبه حالا نوشتم 😐😑

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

کلا از مشاوره دادن و راهنمایی. کردن فقط همینو بلدبن؟؟ چرا بچه بیگناه و آوردی ؟ امکان ندارع یکی &nb ...

ببین زشت اینه یکی نه اونم دوتا بچه رو وارد جهنم خودشون کردن

ممکنه کسی تغییر کنه نه دگ اینقدر ۱۸۰درجه!!!!!

ممکنه بی حوصله بشه ممکنه کم طاقت بشه 

دگ وحشی نمیشه بیفته ب جون مادر بچه هاش

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
ماهم دیشب. سر بچه دعوا کردیم پسرمو زد.  جای انگشتاسع موند روی صورتش سر فحش دادن گفتم خودت فحش ن ...

بابا بعضی مردا اینطوری بازن رفتار میکنن 

اعصاب مادر پدرشون رو هم خورد میکنن 

وایییی منم امروز دعوامون شد گفت خیلی مغرور شدی چون برات خوراکی هرچی دلت میخواد میخرم 😐😐😐😐 ...

من شوهرم تا چیزی میشه میگه حق نداری بری تل واینستا حق نداری آنلاین شی😐😐😐😐😐😐😐😐😐

[QUOTE=265647028]سیاستشه دلش برا شما نسوخته میخواد بچه ها نمونن دست شوهرت[/QU انقد سیر شدم از این د ...

حق داری

یه کم استراحت بده به خودت و با انرژی برگرد🤗

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

حرف بچه ها رو قبول دارم همسرت که از سرکار میاد نیاز به یکم انرژی مثبت داره و یه چایی گرم 

چایی رو که بخوره انرژیش بیشتر میشه

اما از طرفی گاهی اوقات یه مرد باید بفهمه نگهداری از بچه کوچیک چقدر سخته و تنها راه درک کردنش اینه که زمان کوتاهی پیش بچه ها باشه و خودش مراقبشون باشه 

آدم نیستن ک نرهای ایرانی فقط از مرد بودن نرش رو ب ارث بردن!

بی عرضه های زورگو  متنفررررم از طرز تفکر احمقانشون که زن رو برده میدونن! ظهری رفتم دنبال دخترم ،شال شلوار مانتو و بوتم‌مشکی،مانتو هم گشاد، اقا کنار بخاری لم داده زر زر میکنه که چرا با ساپورت میری بیرون. برگشتم بهش گفتم بی سواد این شلواره،کِی توعمرم ساپورت پوشیدم که این دومی باشه

بخدا اگه حتی ضد افتابم زده باشم! مریض هم بودم با دماغ سرخ رفتم دنبال دخترم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببین زشت اینه یکی نه اونم دوتا بچه رو وارد جهنم خودشون کردن ممکنه کسی تغییر کنه نه دگ اینقدر ۱۸۰درج ...

آره واقعا حماقت کردم کاشکی انقد خر نبودم ک بچه بیارم و انقد زجر بکشن..اخه دومی رو ناخواسته باردار شدم ولی الان دوسش دارم

من شوهرم تا چیزی میشه میگه حق نداری بری تل واینستا حق نداری آنلاین شی😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من اولین بارش بود منم گفتم این وظیفته ک هرچی بخوام بیاری دوست دخترت ک نیستم زنتم. بعدم گفتم هیچی پاک نمیکنم اگرم پاک کنم هرروز منو میبری بیرون وخوشگذرونی چون تنها خوشگذرونیم همین گوشیمه

I'll have a hard days but let we just do it.