دیشب ک از سرکار برگشته بود خسته بود منم دوتا بچه مون بشدت اذیتم میکنن و شبا بیدارن و گریه میکنند بشدت بهونه گیر هستند اونم ب جای اینکه ۵دیقه بچه رو ساکت کنه ب خیالش نیست و حتی بهش فحشم میده منم گفتم تو ک هیچوقت نشد دو دیقه بچه رو برام ساکت کنی و از بس داد میزنی بچه ها رو روانی کردی ک تو خوابم جیغ میزنند ک شروع کرد به بلند کردن صداش وبچه هم بیشتر ترسید و اونم خیلی فحشم داد و تحقیرم کرد و....منم به بچه گفتم بیا بریم ک قیافه نحسشو میبینی گریه ات میگیره ک اومد با قدرت تمام زد توی سرم دفعه قبلشم زد توی سرم بعدشم هی میگفت دیگه نمیزارم گوشی داشته باشی دیگه نمیزارم بری جایی و...خدا ت روبکشه الهی تیکه تیکه بشی و....منم اعصابم خرد شد چادرمو برداشتم رفتم بیرون از خونه شب هم بود با دمپایی هم بودم شهر کوچیکی ک هم هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آدم نیستن ک نرهای ایرانی فقط از مرد بودن نرش رو ب ارث بردن!
بی عرضه های زورگو متنفررررم از طرز تفکر احمقانشون که زن رو برده میدونن! ظهری رفتم دنبال دخترم ،شال شلوار مانتو و بوتممشکی،مانتو هم گشاد، اقا کنار بخاری لم داده زر زر میکنه که چرا با ساپورت میری بیرون. برگشتم بهش گفتم بی سواد این شلواره،کِی توعمرم ساپورت پوشیدم که این دومی باشه
بخدا اگه حتی ضد افتابم زده باشم! مریض هم بودم با دماغ سرخ رفتم دنبال دخترم
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من شوهرم تا چیزی میشه میگه حق نداری بری تل واینستا حق نداری آنلاین شی😐😐😐😐😐😐😐😐😐
من اولین بارش بود منم گفتم این وظیفته ک هرچی بخوام بیاری دوست دخترت ک نیستم زنتم. بعدم گفتم هیچی پاک نمیکنم اگرم پاک کنم هرروز منو میبری بیرون وخوشگذرونی چون تنها خوشگذرونیم همین گوشیمه