2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9959435/توروخدا-خواهش-میکنم-دم-اذانه-برای-شفای-دختر-کوچیکم-از-بیماری-و-سلامتیش-یه-حمد-بخ

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم ععزیزم توکلت بخدا باشه توسل کن به خانم فاطمه زهراس 🌺💕

مرسی عزیزم 

وقتی باردار بودم گفتم یا فاطمه زهرا بچم همیشه سلامت باشه و من هر سال نذری میدم 

نمیدونم چرا من نذرمو ادا میکنم و ایشون بچمو نادیده میگیرن 😭

امن یجیب خوندم برا دختر گلت الهی ک خوب شه شماهم دلشاد بشی ....به حق مادرمون فاطمه ی زهرا هیچ مادری غ ...

مرسی عزیزم سلامت باشی الهی آمین 

انشا... همیشه دلت شاد باشه 

مرسی عزیزم  وقتی باردار بودم گفتم یا فاطمه زهرا بچم همیشه سلامت باشه و من هر سال نذری میدم&nbs ...

نگو عزیزم بخاطر همین حست ک میگی نادیده میگیرن اهل بیت کرمشون زیاده  دخترت تو دریای کرمشون غرق میشه انشاالله 

....امید وارباشید حتی درسختی ها

نگو عزیزم بخاطر همین حست ک میگی نادیده میگیرن اهل بیت کرمشون زیاده  دخترت تو دریای کرمشون غرق م ...

امیدوارم عزیزم این امیدمو نا امید نکنن 😭

مرسی عزیزم  وقتی باردار بودم گفتم یا فاطمه زهرا بچم همیشه سلامت باشه و من هر سال نذری میدم&nbs ...

خدا انشالله شفابده عزیزم

منم نذر کرده بودم باردار بودم

ولی دختر لکه شیر قهوه ای داره 

نمیدونم چرا نادیده گرفت

معجزه اتفاق میفته مثل یه نور🤍😍    خدایاشکرت❤
خدا انشالله شفابده عزیزم منم نذر کرده بودم باردار بودم ولی دختر لکه شیر قهوه ای داره  نمیدون ...

نگید ترو خدا ......روزی لانه گنجشکی ازهم پاشید ..گنجشک شکایت به خدابرد که چگونه خدایی هستی ک لانه مرا ویران کردی ندا امد 

ماری در راه لانه خانه ات بود و تو در خواب ب باران گفتم ببار نفهمیدی ب باد گفتم لانه ات را ویران کند تا از گزند مار درامان باشی ....چه بیا اتفاقاتی ما فکر میکنیم بده ولی خیر ما و فرزندانمون در اون کاره