2777
2789
عنوان

یه راهی بذارین جلوم

221 بازدید | 25 پست

باشوهرم بیشتراز ۱۰روزه قهریم صب میره حتی موقع ناهارم‌ نمیاد از صب که رفته تاحالانیومده منم نمیتونم زنگ بزنم چون بدجور دلمو شکونده..ولی از یه طرفم دیوونه شدم به خدا از صب تا شب خونه تک وتنها.. هردعایی خوندم هرکاری کردم چرا انقد اذیتم میکنه اخه دیگه نمیکشم..😔😔😔

چرا کسی پیش قدم نمیشه؟

چرا به خاطر خودتونن که شده پیش قدم نمیشید محض رضای خدا

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میاد خونه آهنگ بذار و کاراتو بکن ، واسه خودت چای درست کن ، بشین جلوش بخور ، به دوستت تلفن بزن و بگو و بخند ، تا فکر کنه قهرش واست مهم نیست ، بیرون برو ، اگه بهونه نمیگیره و اذیتت نمیکنه

جالبه ! اگه راه و روش درست شوهرداری و سیاست رو داشتی مطمعن باش الان شوهرت روزی هزار بار قربون صدقت میرفت ولی غصه نخور هرچیزی یه راه حلی داره عزیزم 

افشای امیر همتی راجب هز مشکلی یه افشا داده بیرون برو سرچ کن تو سایتش راجب مشکلت افشای خودت رو پیدا کن و گوش بده اون رو عمل کن و نتیجه بگیر

رو یه شیرینی قندی چیزی ذکر یاودود رو هزار بار بخون بده بهش بخوره، مثلا با چایی چیزی

خودتم اینقد بهش وابسته نباش بزن به بیخیالی زودتر نتیجه میگیری

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

یه نامه بنویس براش از دوس داشتن ودلتنگیت بگو ازاینکه چقدر پیخایش بعد کم کم مویرگی بهش ایرادشو بگو معلومه مغروره

از حس لطیف زنانت بگو وبهش قدرت بده ولی اروم ایراداشم بازبان خوب بگو

بعدم بذار جایی که ببیته مثلا جلو ماشین یاهرجا

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

رو یه شیرینی قندی چیزی ذکر یاودود رو هزار بار بخون بده بهش بخوره، مثلا با چایی چیزی خودتم اینقد بهش ...

هی سعی میکنم خودمو به بیخیالی بزنم ولی بعد یه مدت نمیشه دیگه.اخه چقدر تنها باشم؟خونه فقط برا خواب میاد هیچی نمیخوره چیکار کنم

یه نامه بنویس براش از دوس داشتن ودلتنگیت بگو ازاینکه چقدر پیخایش بعد کم کم مویرگی بهش ایرادشو بگو مع ...

اخه چطور من پیش قدم بشم وقتی دلمو شکونده؟،خب منم میخوام از دلم دربیاره اخه

نظر منو میخای نزار قهرهاتون بیشتر از یک روز طول بکشه چون کم کم سرد میشین و نسبت به هم بی تفاوت

وحشتناکه باورش

ایشون مرد هستند و غرورشون اجازه نمیده پیش قدم بشن ولی شما کوتاه بیا عزیزم

۹۵ درصد دعواهایی که بین من و شوهرم اتفاق می افته شروع کننده اش منم نمیگم مقصر شوهرم نیست ؛ هست ولی اصلن بیخیاله بهش فکر نمیکنه من چون حساسم تا ته قضیه رو در میارم این میشه که کدورت ایجاد میشه یعنی میخام بگم اگه منم مثل شوهرم بیخیال بودم میگذشتم از خطاها و کشش نمیدادم

الان با این اوصاف چی گیرم اومده؟

سردی در رابطه؛ همو دوست داریم ها ولی گرم نیستیم متاسفانه بخاطر قهرهای طولانی گیرهای الکی 

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲