2777
2789

اصلا تمرکزی ندارم صبح پاشدم تست زیست بزنم اصلا نمیفهمم سوال چی میگه 🫠

امسال باید قبول بشم دومین سالیه ک پشت کنکورم 

حس میکنم اگه یکی باشه ک مث من درس بخونه و رقابت کنیم خیلی بهتر میتونم بخونم 

امروز میخوام برنامه بنویسم ک از فردا جدی و بدون فکر ب حاشیه بخونم (امروز مهمونی داریم نمیخونم )

کسی هست ؟ 

اگ واقعا درس میخونی و نیمه راه ول نمیکنی لطفا بگو 

ببخشید که یه زمانی فکر می‌کردم با تلاش کردن می‌تونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنکوری انسانی ام میشه یه راهنمایی بکنی درمورد روش مطالعه و برنامه ریزی

عزیزم من تجربیم نمیدونم واسه انسانی رو اما دوستم رتبه برتر انسانی هستش ازش میپرسم اگ جواب داد بهت خبر میدم 

ببخشید که یه زمانی فکر می‌کردم با تلاش کردن می‌تونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید.

عزیزم من تجربیم نمیدونم واسه انسانی رو اما دوستم رتبه برتر انسانی هستش ازش میپرسم اگ جواب داد بهت خب ...

میشه از دوستت بپرسی مشاور داشت یا خودش خوند و اینکه روش مطالعش چطور بود  منابعش چی بود 

ممنون میشم