2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریع باا زن مث ی حیوون برخورد کرده درواقع

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 81 پست
این ی خالی بندیه چون اگ معتاد باشع و ثابت کنی راحت قانون طلاقتو میگیره

😐😐😐😐   دختر دایی ام شوهرش معتاده دو تا هم بچه داره. قاضی طلاقش نداد حالا نمی دونم علتش چیه ولی خیلی تلاش کرد طلاق بگیره و نشد

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

چته یکم ب کلت فشار بیاری بد نیس. فک کن تولشو ب شکم بکشی هیکلت از هفتصدجا بترکه نگاه ی زن درجامعه بعن ...

چند سالت عزیزم..

چرا این جوری صحبت میکنین ..بچه دارین...توله چیه...ی کم به حرفاتون فک کنین بعد عصبانیتون اعلام کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کلی نگاه کنی نا عادلانه هست ولی الان بعضی زنا هم زنا میکنن هم مهریه میکیرن یا یک ماه عقد کرده مهریه شو میخاد واسه این زنا مهریه نمیصرفه ولی واسه کسی که شوهرش وضعش خوبه واخلاقش بدهست به ضرر زن هست

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

این ی خالی بندیه چون اگ معتاد باشع و ثابت کنی راحت قانون طلاقتو میگیره

دیگه خانومه با اون حال زارش چه دلیلی داشت به من دروغ بگه  داشت برام درد دل می کرد

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

به نظرم که فعلا یه پیشرفت هست قبلا کلا اجازه طلاق با مرد بود الان طرف می تونه مهریه رو ببخشه و طلاق ...

اگه اینجوری باشه ارزششو داره . بعضی مردا اذیت میکنن و عمدا طلاق نمیدن زن هم کاری ازش برنمیاد حق طلاق صدبرابر مهریه ارزش داره . به نظرم وقتی حق طلاق رو از زن سلب کنن مثل دور از جونمون حیوون باهاش برحورد کردن مهریه که یه مقداری پوله که اتفاقا در ازای حیوون هم پول میدن و میخرنش اما حق و حقوق انسانی مهمتر از پوله

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

مهریه حق زنه تولشو ب شکم میکشی بزرگش میکنیمحدود میشیجامعه و خانواده زن بعد طلاق نگاه های بدی ب زن دا ...

به هیچی کار ندارم.ولی اینکه به بچه ی خودت اون زن میگی توله خیلی زشته.

به هیچی کار ندارم.ولی اینکه به بچه ی خودت اون زن میگی توله خیلی زشته.

عزیزم باشع ولی مگ بچه رو تو از خونه بابات اوردی وقتی کلی درد وبیخوابی میکشی وفامیل اونو ب ارث میبره و.... 

مهریه حق زنه تولشو ب شکم میکشی بزرگش میکنیمحدود میشیجامعه و خانواده زن بعد طلاق نگاه های بدی ب زن دا ...

من اینو میگم 

مهریه حق زنه نه اینکه با دادن یه حق حق دیکه رو بگیره

چته😑؟

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸