2777
2789
عنوان

یه راهی بذارین جلوم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 25 پست
نظر منو میخای نزار قهرهاتون بیشتر از یک روز طول بکشه چون کم کم سرد میشین و نسبت به هم بی تفاوت وحشت ...

دقیقا منم همینطور چندهفتس رابطه نداریم شباجدامیخوابه دارم میترکم نمیدونم چیکارکنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی سعی میکنم خودمو به بیخیالی بزنم ولی بعد یه مدت نمیشه دیگه.اخه چقدر تنها باشم؟خونه فقط برا خواب می ...

ببین امشب که اومد بدون هیچ احساساتی شدنی بشین محکم ازش بخواه که حرف بزنید، تو یه ماه ده روزش رو قهرید؟! اگه گفت خوابم میاد فلان یا چی، بگو ده دیقه صبر کن بعد برو بخواب مهم نیست پیش قدم شدن قرار نیست ناز بکشی که قراره مشکل حل بشه، پس برا چی رفتی خونه شوهر؟

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
اخه چطور من پیش قدم بشم وقتی دلمو شکونده؟،خب منم میخوام از دلم دربیاره اخه

میدونم سخته ولی نرمش زن بیشتره

توی همون نامه بگو دلم شکست وحرفاتو بزن فقط کوچیکش نکن

مردا اگه عادت کنن به قهر راحتترن وادامه میدن

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

دقیقا منم همینطور چندهفتس رابطه نداریم شباجدامیخوابه دارم میترکم نمیدونم چیکارکنم  

شب که اومد سر صحبت رو باز کن بهش بگو ازت دلخورم ولی دلمم برات تنگ شده حالا چیکار کنم با لبخندم بگو،😄 البته قبلشم حسابی به خودت برس غذای مورد علاقه و شمع و عطر و کلن یه فضای دیگه درست کن

خیلی هم دیگه کشش ندین؛

منم یه شوهر فوق مغرور دارم اگه دوماه هم قهر کنم پیش قدم نمیشه از بس از قهرهای طولانی بدم میاد دیگه خیلی موضوع رو سخت نمیگیرم چکار کنیم دیگه برا مردی ناز و عشوه میان که بخره والا بخدا تو ذاتشون نیست ناز کشیدن متاسفانه البته همه اینجوری نیستنا شانس خودمون این شدن😁

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲