2777
2789

چه جالب من داشتم درباره یخچال سرچ‌ می‌کردم تایپیکتو دیدم

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

الان توی همین نی‌نی سایت دیدم از دیپوینت راضی نبودن، من دنبال برند ایرانی ام چون فک کنم سامسونگ و ال جی خیلی گرونن 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخچال قبلیم هم امرسان بود خوب بوده فقط مدلش قدیمیه لاستیکای درش هم عمرش تموم شده 

کلا خیلی چیزی تو و فریزر انبار نمی‌کنم برا همین بیشتر دنبال سایدم

من دو ماه پیش الجی گرفتم،۵۷ ،الان شده ۶۷،البته با قرض و وام،ایرانی دونار داشتم افتضاح بودد

خیلی گرونن

ما با وام میخوایم ساید ایرانی برداریم حدود 40 تومن میشه

خارجی پولمون نمیرسه وگرنه خیلی دوس داشتم ال جی بخرم

خیلی گرونن ما با وام میخوایم ساید ایرانی برداریم حدود 40 تومن میشه خارجی پولمون نمیرسه وگرنه خیلی ...

اره خیلی گرونه خدایی ،ما هم افتادیم تو فشار،من دونار داشتم تخم مرغ با پوست توش کپک زده بود😑