2777
2789
عنوان

ممکنه این ماه باردار باشم

105 بازدید | 9 پست

از موعدم دوسه روزی گذشته اما دل بی بی چک زدن رو ندارم میترسم از منفی یودنش  این ماه بر عکس ماه قبل که پر از علائم بود علائم خاصی ندارم فقط شدیدا بی حال و حوصله و عصبی ام و سمت  راست رحمم کمی تیر می کشه یجوری که انگار سوزن یا سیخ فرو می‌ره داخلش . چندبار دلم خواست از این اکانت های حس ششمی بپرسم که ایا باردارم یا ن اما بعدش از خودم خجالت کشیدم که به عنوان کسی که میخواد مادر بشه به همچین چیزایی رو بیاره و عقل و منطقو بزاره کنار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که حامله باشی اما منم این  علایم داشتم اما حامله نبودم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

بی حالی هم می‌تونه از علائم باشه 

بی بی چک بزن ایشالله که مثبته 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍