2777
2789
عنوان

مرغ خوشمزه چطور میپزین؟

573 بازدید | 18 پست

بچه ها لطفا راهنمایی کنید و ایرادم رو بگید...

من مرغ رو با پیاز و زردچوبه پنج دقیقه میجوشونم آبش رو خالی میکنم بعد پیاز رو تفت میدم و زردچوبه میزنم مرغها رو بهش اضافه میکنم، نمک و پاپریکا و یکم دارچین بهش اضافه میکنم و بازم تفت میدم رب گوجه هم بهش میزنم و بعد تفت دادن آب اضافه میکنم چند تکه هویج و فلفل دلمه هم میریزم وسطهای پختم یکم زعفرون میزنم. با این روش بد نمیشه ولی خیلی خوبم نمیشه. چکار کنم طعم مرغم بهتر بشه؟ 

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

یه حبه سیربندازداخلش

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صفحه ۲۷تاپیک اخرم رسپی مرغ رستورانی رو گذاشتم

با این روش شما طعم اصلی مرغ از بین میره

دارچین ادویه مرغ نیست

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

من شب قبلی ک بخام بپزم داخل پیاز و فلفل دلمه وپودرسیر و مایونز میخوابونم بعدش فرداش اول مرغو سرخ میکنم بعد ب انداره ی لیوان براش خودم سس درست میکنم باآب جوش و رب و دارچین و پاپریکا و پودرسیر و فلفل بعد بهش اضافه میکنم‌میذارم بپزه

اولش مرغو با اب میجوشونم ی یربع بعد میریزم دور ابشو 

ی پیاز بزرگ تفت میدم و بعد مرغارو باهاش سرخ میکنم 

سیر برگ بو فلفل سیاه نمک زردچوبه فلفل دلمه

عصاره مرغ و زعفرون فراوون میریزم یکمم اب میزارم بپزه 

امروز درست کردم خیلی خوشمزه بود

موقع سرو ی اب لیمو تازه میریزم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
من فقط اگه خواستم مرغ و خالی سرخ کنم ،میزارم ابپز بشه با پیاز و زردچوبه  ولی برای مرغ سس دار ، ...

اول سرخ کنی سفت و خشک نمیشه؟

اولش مرغو با اب میجوسونم ی یربع بعد نیریزم دور ابشو  ی پیاز بزرگ تفت میدم و بعد مرغارو باهاش س ...

مثلا برای یه مرغ کامل چقدر آب میریزی؟ شعله رو کم میکنی که نم نم بپزه؟

نه دیگه کمی سرخ میکنم بعد سس درست میکنم خوب میپزه و نرم میشه

آها ممنون. یکساعت و نیم گذاشتم رون مرغ رو با شعله متوسط. هنوز احساس میکردم سفته