بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر من آشپزه😍البته از نوع کوچولوش موقع آشپزی خیلی به کارم اومد که ازش فیلم بگیرم
من سایز کوچیکشو خریدم هم قیمتش خوب بود هم واقعا کیفیت عکس وفیلماشو خوب کرد
مرا هزار امید است و هر هزار تویی👨👩👦۹۷.۵.۲۲روزی که فهمیدم باردارم عضو سایت شدم ولی متاسفانه بعد عوض کردن گوشیم رمز عبورمو فراموش کردم و این شد که دوباره از نوع برگشتم🥰بیا بهم قول بدیم فقط و فقط انرژی مثبت واسه هم باشیم...اگه قابل دونستی پیج خواهرزاده آشپزتو دنبال کن @momyosami
چه جالب... لطفاً برندشو بگید... از کجا و با چه قیمتی خریدین؟
فکر کنم حدود ۲۵۰
از د ی ج ی کا لا خریدم حدود ۴ماه پیش
اسمشو نمیدونم بخدا ولی سرچ کنی تو این حدود قیمت خیلی میاد
اگه دوست داشتی میتونی سایز متوسطشو بخری چون پسریم کوچولو هست همین واسش کافیه
مرا هزار امید است و هر هزار تویی👨👩👦۹۷.۵.۲۲روزی که فهمیدم باردارم عضو سایت شدم ولی متاسفانه بعد عوض کردن گوشیم رمز عبورمو فراموش کردم و این شد که دوباره از نوع برگشتم🥰بیا بهم قول بدیم فقط و فقط انرژی مثبت واسه هم باشیم...اگه قابل دونستی پیج خواهرزاده آشپزتو دنبال کن @momyosami
اتفاقا خیلی به درد میخوره من خودم برا عکاسی از اباژور بزرگ استفاده میکنم عالی میشه اگ ...
فکر کنم منظورش رینگ لایت های کوچیکی بود که به گوشی وصل میشن ...وگرنه بزرگ و حرفه ایش که قطعاً به درد میخوره... شما برای عکاسی از لباس استفاده میکنین ؟ نیاز به فتوشاپ و نور طبیعی پنجره هم هست؟
مرسی عزیزم... موفق باشه ... به گوشی وصل میشه؟ یا جداست؟
مثه موپاد تقریبا جا داره واسه نصب گوشی به برق اصلی وصل میشه و لامپشم تا سه تا رنگ تغییر میکنه