2777
2789
عنوان

راهکار برای موهام

112 بازدید | 14 پست

من گند زدم به موهام پروتیین تراپی کردم افتضاح شدم هم موهام ریخت هم دست میزدم موهام خورد میشد خلاصه یه کمش رو کوتاه کردم الان موهام خیلی خیلی وزن نمیدونم چیکارش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی میگم این بلاهارو سرخودتون نیارین کسی گوش نمیده حمله ام میکنن ب ادم

پروتئین کجا بود گندشون بزنه با این ترفنداشون

دکتر پوست و مو برو

برا تقویت موهات امپول بیوتین و دکسپانتول هفته ای یه بار بزن

خودت برو مغازه پروتئین سرد بگیر بسته به اندازه موهات میلی میفروشن بهشون بگو موهات چقدره پره یا کم حجم خودشون اندازه شو میدن بهت بعد برو تو حموم طبق دستورالعملی که بهت میگه یا تو اینترنت پیدا کن که این محصول چطور استفاده میشه خودت بزن به موهات فقط به کف سرت نخوره که موهات میریزه اتو کشی هم نداره چون پرتئین سرده فقط یه براشینگ کن موهاتو بعدم آبکشی کن و تمام ولی چند بار باید انجام بدی تا موهات خوب شه

هرچی میگم این بلاهارو سرخودتون نیارین کسی گوش نمیده حمله ام میکنن ب ادم پروتئین کجا بود گندشون بزنه ...

دقیقا از بوی مواد شیمیای تا سه روز نمیتونستم نفس بکشم من حساسیت دارن آمپولا رو هم زدم فایده نداشت قبلا تقصیر خواهرم بود گفت انجام بده ازمایش اینام دادم خون هم 1/5 واحد از بقیه بیشتر دارم 😁

دیگه از این ب بعد یاد بگیر راز سلامت و زیبایی مو تو رنگ نکردن و بقیه دستکاری هاس

نمیدونم چم شده ولی من رنگ میزنم نه تا حالا از بلاها سرخوردم اوردم موهام تو هم گره میخوره 

نمیدونم چم شده ولی من رنگ میزنم نه تا حالا از بلاها سرخوردم اوردم موهام تو هم گره میخوره 

موهات فره؟ یا فقط مشکل گره داری؟

از حموم در میای چند قطره روغن نارگیل بریز تو دستت دستاتو بهم بمال بعد اروم بیار رو ساقه موهات اینجوری خیلی راحت شونه میشه 

سرم موهم خواستی بخری مارک پریم من استفاده کردم راضی بودم ولی ترسیدم ریزشم بیشتر شه روغن نارگیل میزنم