2777
2789

پنهان کاری بزرگ و قابل تامل تو زندگیتون چیه 

من خودم یه پول و مقداری طلا قرض دادم کسی و بهم برنگردوند

اما چیزی ک تا بحال شنیدم اینکه یکی جایی نوشته بود بچم از همسرم نیست و شوهرم  اطلاع نداره😪

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوزم شدیدا عاشق دوست پسر سابقمم

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

یکی از فامیلا تعریف میکرد یکی از اشناها ی دورشون  به مشتری داشته که سر یه قضیه ای میره ازمایش ...

😁😁😁😁😁😁خیلی جالب بود 

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
یازده سالگی خودم  از سرککنجکاوی  اینه برداشته بودم پردمو ببینم و بدون اطلاع از شب زفاف و ا ...

بنظرم یه دکتر برو شاید اشتباه فکر می کنی.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
😔😔😔😔

هر روز دارم عذاب میکشم نمیدونم چ غلطی کنم،اما اونقدر خوب بود ک حتی نمیتونم بگم بخاطر فلان بدیش فراموشش بکنم

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

یه اقا پسری بسیار مودب ومثال زدنی هست وهمه آرزوی همچین اولادی رو دارن اما کسی نمیدونه این اقا پسر سالها شیشه مصرف میکرده وترک کرده، خودمممثل شما یه پولی قرضی دادم ب کسی کارش راه بیفته وبهم پس نداد.

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

منم دانشگاهم تموم نشده بود الکی گفتم تمومه چندسال عذاب وجدان خواب خوراک نداشتم. هرچی شوهرم میگفت میگفتم نمیخام راجبش حرف بزنم ی روز صب الکی الکی رفتم سایت دانشگاه دیدم بخشنامه زده ک میشه برگردی و هزینه نداره رفتم درسمو تموم کردم بالاخره. دزدکی خانوادم درس میخوندم. آخيش تموم شدا

خیانت یکیو دیدم هم بغل کردنش هم میدونستم کلی با مردا چت میکنه و با رفیقش که کلی دوست پسر داره میرن تفریح و جشن.........شک دارم کار دیگه ای کرده یانه...،آخه هیچ وقت تو خونه بخودش نمیرسید بعد قبل بیرون رفتن زیر مانتو لباس خواب میپوشید کلی عطرو اینا میزد:/میگفت هیکلمو جمع نشون میده میپوشم ولی خب مگه میشه؟:))))))