2777
2789
عنوان

ای خداباز ظهرشد😮‍💨😑😔

126 بازدید | 7 پست

ناهار چی‌بزارم

دیروز قورمه سبزی گذاشته بودم دیشب کوکو سبزی

برنج هم ابکش نمیتونم بکنم وزیادم نمیشه بمونم پای گاز استراحت دارم اخه باردارم چی درس کنم بنظرتون؟

واینک برنج باید باشه شوهرم برنجیه

چندروزیه دارم برنج رو کته درس میکنم واسش قبلا دوس نداشت الان میخوره دیگ درک میکنه ک اب کش نمیتونم بکنم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آبگوشت گذاشتم شما هم بزار همه مواد رو بریز تو زود پز یا قابلمه درست میشه دردسر زیادی هم نداره عزیزم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من آبگوشت گذاشتم شما هم بزار همه مواد رو بریز تو زود پز یا قابلمه درست میشه دردسر زیادی هم نداره عزی ...

ابگوشت هم نمیتونیم بخوریم بخاطر معده مون ک نمیفته رومون

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
بنظرم کوکو و کته برنج سختره،تا آبکش..تایم بیشتری باید پاگاز وایسی

کته میزارم و میام درازمیکشم تاابش خشک بشه بعدش ک خشک بشه میرم درشو میزارم وباز درازمیکشم