2777
2789
عنوان

از امروز تصمیم گرفتم به بچه فکر نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 33 پست
اصلا باور کن زندگیم شده بچه هر کاری میکنم از ذهنم پاک شه نمیشه نمیدونم چیکار کنم

خودتو سرگرم کن ببین‌منم ۲سال بود بچه دار نمیشدم رفتم دکتر بهم قرص متفورمین داد بعد پیاده روی ام‌میکردم الان باردارم تو‌ ام یه دکتر برو 

ممنون عزیزم حتما عضوش میشم ببینم خدا چی میخواد

ورزش رو الویت زندگیت کن

تکنیک های تنفسی عمیق رو یاد بگیر و انجام بده

یه هنر رو دنبال کن

انشالله زود به حق خانوم فاطمه زهرا نی نی دار میشی

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخام فکرشوهرکردنو ازسرم بیرون کنم لامصب هرکارمیکنم نمیشه باید خواسته هامونو رها کنیم تابدستش ب ...

وای خدا یعنی انقد تو فکر شوهری تمام تاپیکات درمورد شوهره

مگه چند سالته؟

بابا شوهر میکنی سنگینو رنگین بشین شوهرم میاد 

کاش منم هنوز مجرد بودم که انقد الان غصه بچه دار شدنو نداشتم

وای خدا یعنی انقد تو فکر شوهری تمام تاپیکات درمورد شوهره مگه چند سالته؟ بابا شوهر میکنی سنگینو رنگ ...

۲۳  دیگه دارم میشم ۲۴

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
از الان هر کی اومد خواستگاریت بگو بله خودتو خلاص کن 

درسته شوهر شوهر میکنم ولی بیشتر از بیکاری این تاپیکا رو میزنم و اینجورم نیس دیگه بخوام ب هر قیمتی ازدواج کنم 

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
 درسته شوهر شوهر میکنم ولی بیشتر از بیکاری این تاپیکا رو میزنم و اینجورم نیس دیگه بخوام ب هر قی ...

خودتو با یه چیزی سرگرم کن تا از فکرش بیرون بیای

حالا یکی باید این حرفارو به من بزنه 😁

انشالله کسی که لایقته بیاد خواستگاریت و زود ازدواج کنی 

ایشالله سال دیگه  هردو تامون به خواسته هامون برسیم 

وای خدا یعنی انقد تو فکر شوهری تمام تاپیکات درمورد شوهره مگه چند سالته؟ بابا شوهر میکنی سنگینو رنگ ...

دیگ به دیگ میگه روت سیاه 😁 خودت اگه میتونی بچه بچه نکن که به شوهر شوهر کردن بقیه گیر دادی

خودتو با یه چیزی سرگرم کن تا از فکرش بیرون بیای حالا یکی باید این حرفارو به من بزنه 😁 انشالله کسی ...

انشالله🙏🥰🥰

من 27 سالگی ازدواج کردم فکر میکردم زوده برو به تفریحت برس شادیت برس یهو میبینی تو همین شادی کردنات د ...

هعی خواهر... چ شادی ای چ تفریحی

خانوادم از اونان ک تا سرکوچه بخوام برم باید جواب پس بدم

شاید اگه میتونستم تفریح کنم.. انقدر تو فکر ازدواج نبودم

خودشونم اهل رفت وامد و تفریح واینچیزا نیستن

دیگ به دیگ میگه روت سیاه 😁 خودت اگه میتونی بچه بچه نکن که به شوهر شوهر کردن بقیه گیر دادی

من به خاطر این انقد تو فکر بچه ام که خودم این بلا هارو سرم اوردم وگرنه با اولین اقدام حامله میشدم 

سه ماه بود عقد کرده بودم که دیدم پریود نشدم میدیدی چه حالی داشتم انقد مامانم حرف نثارم کرد که خدا میدونه فک میکردیم حامله شدم جهازم نداشتم از استرس عقب افتاده بود انقد به شوهرم حرف گفتم تا اینکه رفتم دکتر امپول داد پریود شدم بعدش برا اینکه حامله نشم قرص میخوردم تو عقد و باکره هم بودم فقط از رو ترس میخوردم و الکی الان انقد خودمو سرزنش میکنم که چرا الکی قرص میخوردم که حالا حامله نمیشم