2777
2789
عنوان

از امروز تصمیم گرفتم به بچه فکر نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 33 پست

الانم هر وقت به همسرم نگاه میکنم شرمنده میشم که چرا این بلا رو سرم اوردم کاش برمیگشتم به گذشته و دوباره عقد میشدم و همش هم دوران عقد خیلی دوران بد و پر از ترس بود برام الان غصه میخورم که چرا خوش نبودم اخه از سره بی تجربگی فکر میکردم از یه متری هم حامله میشم و از حامله شدن تو عقد هم خیلی میترسیدم

وگرنه خواهرام یکی بعد دوماه و یکی بعد سه ماه و یکی هم بعد یه ماه باردار شدن ولی من الان نزدیک سه سال شده ولی هیچی به هیچی نمیدونم اخه کی میخواد عوارض اون لعنتی ها تموم شه و باردار شم

الانم هر وقت به همسرم نگاه میکنم شرمنده میشم که چرا این بلا رو سرم اوردم کاش برمیگشتم به گذشته و دوب ...

عیب نداره عزیزم 3سال که چیزی نیس انقدذ خودتو و فکرتو درگیر کنی من خودم بعده 4سال دخترم به دنیا اومد و تو 3سال اول ازدواجم 3بار سقط شدن بچع هام و قلبشون می ابستاد میدونی چه عذابایی کشیدم سر سقطام کاش منم همون 3سال اول اصلا حامله نمیشدم و اون عذابارو نمیکشیدم توام بسپار بخدا و بدنتو مقوی کن و ورزش کن که هورمونات درست کار کنن و دیگه بهش فکر نکن یهو میبینی باردار شدی دکترا هم نرو که با روشهایی که براتو لازم نیستن بیشتر استرستو زیاد میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره عزیزم 3سال که چیزی نیس انقدذ خودتو و فکرتو درگیر کنی من خودم بعده 4سال دخترم به دنیا اومد ...

دیگه نمیخوام دکتر برم میسپارم به خودش ایشالله که هر چی زود تر  تاپیک بارداریمو بزنم

دیگه نمیخوام دکتر برم میسپارم به خودش ایشالله که هر چی زود تر  تاپیک بارداریمو بزنم

اره عزیزم بسپار به خدا ولی خودتم رژیم غذاییتو مقوی کن مثلا روغن زرد یا حیوانی شدیدا برای تخمک گذاری موثره غذاتو حتما با روغن زرد درست کن