2777
2789
عنوان

بچه ها،توروخدا بیایین کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6012 بازدید | 37 پست
قبل ناهار هم دو لیوان آب بخور  سختیش ماه اوله تحمل کن بشقاب میوه خوری برا خودت بزار به جای بش ...

شما جواب گرفتی واقعا؟چقد کم کردی؟

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره..
با پیج اینستاkamonibash   چت کن بهت مشاوره میدن که چه دمنوشی استفاده کنی . کلی دمنوش های درجه ۱ ...

اینستا ندارم عزیزم،مشاورشون پولی هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتو گرسنگی میدی عزیزم باید میان وعده مصرف کنی که همیشه احساس سیری بکنی ..خلاصه کردن تو ۳ تا وع ...

یه برنامه رژیم انلاین خریدم میان وعده هم داره،ولی میان وعده هاش خیلییییی کمه،مثلا یه دونه بیسکوییت پتی بور با 5 تا بادام،من گشنم میشه😞😞

شما جواب گرفتی واقعا؟چقد کم کردی؟

من چیزای که گفتم رعایت کردم یک ماه۳ونیم کیلوکم کردم ۵کیلوفعلاکم کردم کمی فشار کم کردم بدنم به هم نریزه و زده نشم ولی رعایت میکنم وزن هم میشم تو این مدت اصصصصلا مث قبل نان یا برنج نخوردم نان تازه که میخریم گاهی دلم میخواد یه نون کااااامل بخورم  ولی جلو خودم میگیرم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
یه برنامه رژیم انلاین خریدم میان وعده هم داره،ولی میان وعده هاش خیلییییی کمه،مثلا یه دونه بیسکوییت پ ...

روزهای اول اینجوری بعد معدت عادت میکنه یک بار زیاده روی کنی بدته دیگه ایقد همیشه حس سبکی داری خوبه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

ورزشهای کششی برو تو گوگل بزن میاره تا ضعف نکنی و فشارت بیفته مجبور شی زیاد بخوری چیزهای ترش رو حذف کن فشارتو پایین میاره باز میخوری به جاش غذاهای بیرون و سوپر مارکتی رو قطع کن فقط خونگی بخور وعده‌هاتو زیاد کن ۶ بار در روز بخور کم بخور اینجور مطمئنی یه چند ساعت بعد بازم قراره غذا بخوری استرست میاد پایین و کمتر میشه خوراکت فقط ورزش کششی و پیاده روی و استخر برو جواب میگیری  

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

گرسنه ات میشه حتما که نباید چیزای چرب و چیلی بخوری یدونه سیب بخور یا نون رژیمی بخور ...معده ات باید کم کم عادت کنه به شرایط رژیم نه یهویی شوک بهش وارد کنی هیچی نخوری ..مطمعن باش اگه به نخوردن باشه نه تنها لاغر نمیشی بلکه زخم معده میگیری ...غذاتو باید قاشق قاشق کم کنی ...