2777
2789

سلام سلام💖

من خیاطی رو نه چندان حرفه ای بلدم و استعدادشو دارم، ولی طراحی و نقاشی رو بلد نیستم ولی علاقه دارم و سریع یاد میگیرم...خلاصه تصمیم دارم برم رشته طراحی لباس ولی هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم

لطفا راجب هزینه هاش و وسایل ضروری این رشته واسم بگید و اینکه تعریف کنید چه شکلیه اخه هیچ تصوری ندارم

سلام گلم.طراحی لباس فقط یه قسمت کمیش مربوط به دوخت لباسه.همش طراحی و نقاشیه و ....اگه بچه زرنگ باشی دولتی قبول بشی که هزینه هات خیلی کمتره.ولی در کل رشته گرون قیمتیه😊گواش و مدادرنگ و مقوا و ماژیک و.پارچه و..خیلی وقت گیره.مثل بقیه رشته ها نیست یه کتاب دیتت بگیری درس بخونی صبح تا شب باید کارکنی اخر ترم بازم وقت کم میاری .کلاساش اکثرا عملیه تقریبا بیشتر روزای هفته صبح تا عصرسرکلاسی.نهایتش ۲ ۳ روزوقت ازاده اونم اینقدر تحقیق و تکلیف داری ..ودرنهایت من رفتم ...البته طراحی و دوخت  دولتی هم رفتم ترم ۲ انصراف دادم.دلم میسوزه که کاردانی رو مشغول این رشته شدم.اگه میخای فقط دانشگاه بری طراحی لباس خیلی سختت میشه چون خیلی چیزا را ازپایه بلد نیستی واونجا دیگه یادت نمیدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم.طراحی لباس فقط یه قسمت کمیش مربوط به دوخت لباسه.همش طراحی و نقاشیه و ....اگه بچه زرنگ باشی ...

وای مرسی بابت صحبتات...ببین من کارای عملیم کلا خوبه و میدونم میتونم از پسش بربیام ولی همین که طراحی و نقاشی بلد نیستم خیلی نگرانم میکنه...فقط پیش نیازش بلد بودن همین نقاشیه؟؟ اخه تصمیم گرفتم کلاس نقاشی برم خودم جداگونه

سلام گلم.طراحی لباس فقط یه قسمت کمیش مربوط به دوخت لباسه.همش طراحی و نقاشیه و ....اگه بچه زرنگ باشی ...

به جز نقاشی و طراحی چه چیزایی رو باید بلد باشم و بعد وارد دانشگاه بشم واسه این رشته؟