2777
2789
باید میرفتی جلو دعواش میکردی

تمااااااام روانشناس های دنیا میگن دعوا نکنید چون متوجه زشتی کارش نیست بعد شما میایی بدون اینکه علمی راجع قضیه داشته باشی میگی دعوا کن؟

اگه گوش بده به حرفت عواقب بدشو قبول میکنی؟

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر زاده منم با اینکه خانواده به شدت حساس و حواس جمعی داره تو ۵و شش سالگی از این کارا می‌کرد اون دختره .مثلا تو اتاق خلوت به دختر من که تقریبا همسن هستن میگف شلوارتو دربیار.اینا رو از یه دختر دیگه یاد گرفته بود .الان از سرش افتاده ،یادمه من خیلی حرص میخوردم چون هم خانواده ما و هم خانواده داداشم خیلی حواسمون به اینچیزابود.الان هفت سالشه و اصلا از این حرکت ازش نمیبینم۰۰

متاسفانه منم تجربه مشابه دارم تو پنج سالگیم... البته من اونی بودم که ی جورایی قربانی کنجکاوی بوده 

یادم هم نرفت هنوزم بابتش ناراحتم 

اما شما پسرتون رو زیر نظر ی روانشناس نگه دارید 

ان شاءالله مشکلی نیست 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

رابطتتو با همسرت دیده

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

تمااااااام روانشناس های دنیا میگن دعوا نکنید چون متوجه زشتی کارش نیست بعد شما میایی بدون اینکه علمی ...

ایشون نماد خانواده منن💔 اونام یا کتک میزدن یا دعوا میکردن 

الانم من شدم یه آدم اجتماع گریز منزوی خاک تو سر خانوادم نمیبخشمشون 

چرا اینکارو کرده ؟ ازش پرسیدی؟ واکنشت چی بود

بدترین واکنش دعواش کردم،بچه ام به پهنای صورت اشک می‌ریخت من میخواستم بی تفاوت باشم ولی مامان بچه هه میخواست جفتشونو بزنه

بدترین واکنش دعواش کردم،بچه ام به پهنای صورت اشک می‌ریخت من میخواستم بی تفاوت باشم ولی مامان بچه هه ...

چه مامانای خوبی هستین واقعا 😐💔

حالا چی شده بود مگه با ملایمت هم میشد گفت 

انقدر مقابل این چیزا گارد نگیرید لطفا 

تمااااااام روانشناس های دنیا میگن دعوا نکنید چون متوجه زشتی کارش نیست بعد شما میایی بدون اینکه علمی ...

نمیدونم من درست بلد نیستم با بچه ها رفتار کنم 

ولی من توی این مواقع یه همچین چیزیو ببینم عصبی میشم احتمالش زیاده دعوا کنم 

نظرات مختلفه اگر میخواید سر هر نظر این همه واکنش نشون بدین ک نمیشه! کاربرا راه حل های بهتری دادن مطمئنا استارتر نمیاد به حرف من گوش بده! 

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540

من یه جا خوندم یه خانومی مشکل داشت ت ارتباط جنسی بعد معلوم میشه وقتی بچه بوده مادرش دیدتش این کارو میکنه سرش داد زده اینم دچار سرکوب و ترس شده

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠