2777
2789

ببین پسر من سه سالشه،به جلو میگه جیش ،به پشت میگه پی پی،بعد دیدم تو مهمونی به جلوی خودش اشاره می‌کنه به دختر عموش میگه ببین این جیشمه،پشتشو نشون میده میگه آی پی پی مه،سریع شوهرمو صدا کردم گفتم برو حواسشو پرت کن،بچه ن دیگه،ولی همش حواست به اتاق بازی شون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من درست بلد نیستم با بچه ها رفتار کنم  ولی من توی این مواقع یه همچین چیزیو ببینم عصبی ...

اگه بچه نداری که هیچی

اما اگه داری این راهش نیست

بچه رو تنبیه میکنی اما بچه نمیدونه چزا،اونوقت از والدش متنفر میشه و در نتیجه پرخاشگر و عصبی

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
میشه بگی نظر مشاور چی بود؟

مشاوره گفت اصلا به روش نیار دیگه بذار از ذهنش بره.تو خونه سعی کن لباس پوشیده جلوش بپوشی با بچه هام بازی کرد بهش سر بزن تند تند.دوباره وقت مشاوره تلفنی داد برای چند روز دیگه

مشاوره گفت اصلا به روش نیار دیگه بذار از ذهنش بره.تو خونه سعی کن لباس پوشیده جلوش بپوشی با بچه هام ب ...

سلام عزیزم میشه لطفا راهنماییم کنین درمورد مشکل پسرتون ایا اون قضیه فراموش کرده؟و اینکه مشاورچی گفت و تاثیر داشت؟

منم پسرم تازه دیماه وارد۷سال شده الان جدیدا موقع فیلم و نقاشی کشیدن ب شکم دراز میکشه باهاش صحبت کردم میگه این کارو دوست داره بهش گفتم ک کارخوبی نیست ولی اینقد استرس دارم الان وقتی منوپسرم خونه ایم میترسم برم ی دوش بگیرم یا برم یسر تو حیاط میترسم ک تنهاش بذارم

باید بهش هی تذکر بدم ک رو شکم نخوابه نمیدونم باید چکارکنم دارم دیوونه میشم توروخدا اگه پیاممو دیدی کمکم کن