2777
2789

هرشب با دوستاش بیرونه حتی شده وقتی با منه عجله داره بره پیش اونا چیزیم‌بگم‌میگه شبا ۱ ۲ ساعت میگردم چش اشکال داره این. منم میگم حداقل وقتی بیرونی گاهی به من زنگ بزن میگه‌کل روزو‌باهات میحرفم دیگه . شده‌حتی دلش برا من تنگ نشده ولی زبونن خیلی محبت میکنه.

اونروز شب یلدا بود دوس داشتم باهم بحرفیم حتی شده ۱۵ دیقه. ولی از بیرون اومد انقد خسته بود گرفته بود خوابیده بود منم دلخور بودم ازش .فرداش گف چی شده گفتم دوس داشتم حرف بزنیم داد زد تو توقعت زیادیه تو خیلی حساسی من نمیدونم باهان چجور رفتار کنم.

خلاصه یه سری دعواها شد که میترسم بگم شناسایی شم.

از دیروز گذاشته رفته عین خیالشم نیست 

به نظرتون چیکار کنم به مادرش زنک‌بزنم بگم مال ما تموم شد بعدا از من ناراحت نشین؟

اخه جالب اینجاس هرچیم میشه میگه تو نباید بری تو باید پشت من باشی یعنی هرچی دوس داره میگه بعد توقع داره نازیلا نباید بره!

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری والا

من که اصلا نمی پسندم مرد بیشتر از ماهی یه بار دوستاشو ببینه

اونم تازه روز باید باشه

جمعای مردا رو خوشم نمیاد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یه گروه تو تلگرام که مجرد و متاهل و اقدامی و باردار و....باهمن  با ‌کلی چالش و درد دل ...♥️ ...

وسط تاپیکی که استارترش انقدر ناراحته جای تبلیغاته؟

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
حق داری والا من که اصلا نمی پسندم مرد بیشتر از ماهی یه بار دوستاشو ببینه اونم تازه روز باید باشه ...

میگه من نبینم پس توام‌حق نداری بری بیرون با مامانت

کمبود محبت از طرف بقیه و خانواده داره .ولی این چیزا چیزی نیست ......تا وقتی معتاد دزد زن باز هوس باز کلاه بردار نباشه .والله مرد توجه ای نکنه مهم نیست .فقط این خصوصیات نداشته باشه .مهمه زود هم خر نشود 

میگه من نبینم پس توام‌حق نداری بری بیرون با مامانت

خیلی مسخره و احمقانس این حرف

همه میدونن جمعای پسرونه و مردونه ناسالمن.خودش باید بفهمه بعد از ازدواج خیلی محدود کنه این جمعا رو.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

کمبود محبت از طرف بقیه و خانواده داره .ولی این چیزا چیزی نیست ......تا وقتی معتاد دزد زن باز هوس باز ...

من فقط گفتم دوس داشتم زیادی حرف بزنیم دیشب. بعد گفتم من دوس دارم توام مث من حساس باشی گف تو زیادی خساسی باید درمان کنی خودتو

خیلی مسخره و احمقانس این حرف همه میدونن جمعای پسرونه و مردونه ناسالمن.خودش باید بفهمه بعد از ازدواج ...

میگه بریم‌خونه ی خودمون نمیبینمشون‌ولی اصلا باور نمیکنم این از پیش من میخواد در بره بره پیش اونا!!!! منی که انقدر براش پایه ام

میگه بریم‌خونه ی خودمون نمیبینمشون‌ولی اصلا باور نمیکنم این از پیش من میخواد در بره بره پیش اونا!!!! ...

بیخود

دوس دارم این رفیقای پسرا رو تیکه پاره کنم انقد ازشون بدم میاد.اصلا حس بدی میگیرم ازشون.دیگه باید به جوری تحت فشار بذاریش که مجبور شه ولشون کنه.

نمیشه هم زن داشت هم یه عده رفیق.اصلا درست نیس.