2777
2789
عنوان

دختر دایی بزرگم دزدیده شده😐

772 بازدید | 49 پست

تازه به مامانم خالم زنگ زد گفت

باورم نمیشه

۱۵ سالشه داره میره ۱۶ سالگی

نوه ی عمه ی داییم دزدیدتش

قبلا خواستگارش بود

داییم قبول کرد

دختره رو دزدیده 

با اینکه زیاد با دختره صمیمی نبودم ولی میترسم بلایی سرش بیاد پسره خیلی آدم خطرناکه سابقه زندان و خلاف داره

خدایا بمیرم واسش 

الان تو چه حالیه

نمیدونم چیکار کنم دارم میمیرم ی وقت اذیتش نکنه 

خدایا خودت کمکش کن  همه چیز  داخل دسته تو هست

لطفا دعا کنین پیدا بشه

هرچند که ممکنه پسره از مرز قاچاقی ببرش خارج از کشور

چون سابقه فرار و قاچاقی رد شدن از مرز هم داشته

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا قمر بنی هاشم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

چجوری دزدیده؟ چ خانواده داغونی دارن

پسره خانو ادش اتفاقا اینقدر مردم خوبی هستن ولی پسرشون ی شالاتانیه

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

😳😳شکایتشو نکردند؟

چرا به پلیس گزارش دادن ولی هنوز خبری نشده

دختر داییم داشته از آموزشگاه زبان انگلیسی در می اومده که ی ماشین بی پلاک تو ی کی از کوچه ها بزور بردتش چهرشم کاملا معلوم بود

چرا نوه ی عمه ی داییت؟!! چرا نوه ی عمه ی مامانت نه؟

حالا چه فرقی داره

چجوری دزدیده؟ چ خانواده داغونی دارن

دختر داییم داشته از آموزشگاه زبان انگلیسی در می اومده که ی ماشین بی پلاک تو ی کی از کوچه ها بزور بردتش چهرشم کاملا معلوم بود

دختره راضی بوده بره باش یا نه

نه بابا دختره فیلمشو نشون داده بودن به خالم خالمم گفته  داشت تقلا می‌کرد  فرار کنه  

چون خیلی ریزه میزه بود نمیتونست اینم بزور انداختش تو ماشین بردتش