2777
2789
عنوان

نامزدیک به هم‌میخوره !آیا من توقعم زیاد بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 16 پست
بیخود دوس دارم این رفیقای پسرا رو تیکه پاره کنم انقد ازشون بدم میاد.اصلا حس بدی میگیرم ازشون.دیگه ب ...

۲تا هستن ...الان میدونی از چی‌میسوزم‌منو از دیروز ول کرده رفته معلوم‌نیس‌کجاس مامانم میگه با چه حقی رفته زنک‌بزن ببین کجاست.ولی من‌ میگم نمی‌خوام سربارش بشم نمیخام غرورمو له کنم براش نمیخوام داد بزنه بگه چقدررر کوچیکی تو بسه و اینا.

میخوام اگه قراره برگرده هم خودش برگرده

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
من فقط گفتم دوس داشتم زیادی حرف بزنیم دیشب. بعد گفتم من دوس دارم توام مث من حساس باشی گف تو زیادی خس ...

چند سالته .اینجا نی نی سایت کلینگ مشاوره هست ..اول شما چند سالتانه اگر بین بیست و پنج تا ۱۸ سالتانه .و ایشان هم در همین محدوده . و دوم عقدی هستید یا نه .یا فقط بینتان بله برون بوده .متاسفانه این مسایل در محدوده سنی ۲۵ تا ۱۸ و ۱۷ سالگی هست  هست ......و وقتی دو تا زوج به مرور سنشان بالا میره این دوستی ها از هم میپاشه .چون بچه و فرزند جایگزین میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.