2777
2789

هنوز نگرفتیم توروندشیم رفیق بازیاش ک ب خیانت وموادکشیده بی مسئولیتیش دهن بینیش، بی عیرت بودنش ک بعددوسال منورهاکرد واجازه داد هرکسی راجع ب زندگیمون تصمیم بگیره

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسود و بدجنس وخسیسم بود 

فکر کن به بچه برادرم حسادت میکرد بعد از گوه خواهرزاده برادرزادش میخورد حیوون ریدم بهش 

بعد ده سال ازم بزرگتر بود یعنی من ۲۴ بودم اون ۳۴ اما خجالت نمیکشید حسادتمون رو میکرد 

کلا خانوادگی حسود بودن خنگهای احمق 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

حسود و بدجنس وخسیسم بود فکر کن به بچه برادرم حسادت میکرد بعد از گوه خواهرزاده برادرزادش میخورد حیوون ...

تو ک میدونستی اختلاف سنیت بالاست چرا ازدواج کردی؟

https://s6.uupload.ir/files/img_20251015_194758_427_3s6.jpg

هنوز نگرفتیم توروندشیم رفیق بازیاش ک ب خیانت وموادکشیده بی مسئولیتیش دهن بینیش، بی عیرت بودنش ک بعدد ...

حتما بگیر مهریه ات بزار اجرا بیشرف موادی خائن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

حتما بگیر مهریه ات بزار اجرا بیشرف موادی خائن

دوسال عقدیم تقریبا۹ماه درگیردادگاخیم داعونم کرد اخرهی امروز فردا کرد خونه نگرفت اولویت رفیقاشن چون توجمعشون مواد میکشن دختربازیو... هیچی نداره مهریه بده منم گفتم ازحقم نمیگدرم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

والا خیلیها دیدم ده سال اختلاف دارن وبیشتر بهشم نمیخورد اما مشکل من فقط ده سال اختلاف سنی نبود مشکل خصلتهای دیگه اش بود بعد صاحبکارم بود سروسنگین بود اهل رفیق بازی زن بازی اینا نبود بدشم میومد حتی بهم گفت اگر روزی بهت خیانت کردم تو هم حق داری اینکارو بکنی 

خودم نه ولی علت طلاق یکی ازنزدیکان

خیانت دوست دختروزن صیغه ای که یه پسرهم ازش داره

هول بودن

داشتن طلبکارزیادومرتب زندان افتادن

قرض کردن مداوم وخرج دختراکردن

بیغیرت بودن نسبت به ناموس

منت گذاشتن بخاطرخرج خونه

نداشتن ثبات شغلی

کدملی مسدودونداشتن کارت بانکی 

داشتن خانواده پدریی که فحش میدادن وپدرهوو اورده بودن

اعتیادپدرومادر

کلاهبرداری کردن ازدوست واشناوبازی باابروی همسر

و.......

دوسال عقدیم تقریبا۹ماه درگیردادگاخیم داعونم کرد اخرهی امروز فردا کرد خونه نگرفت اولویت رفیقاشن چون ت ...

باید بده پدرشو درمیارن فقط کار داره محل کارش مشخصه ؟ 

من شوهر سابقم صاحبکارم بود چندتا پرسنل  داشت همش با مامور میرفتم محل کارش دهنش سرویس شد 

باید بده پدرشو درمیارن فقط کار داره محل کارش مشخصه ؟ من شوهر سابقم صاحبکارم بود چندتا پرسنل داشت هم ...

هیچی نداره عزیزم توی شرکت بود بارهااستعفا داد الان بیکار

هیچی نداره عزیزم توی شرکت بود بارهااستعفا داد الان بیکار

خاک برسرش

طلاقتو بگیر ولش کن عمر خودتو هدر نده اگر حقوق داشت میتونستی جلوی حقوقشو ببندی اما الافه میزاره میره قایم میشه ادم معتاد دین وایمان نداره

عیبی نداره الان جبران کردم با کسی ازدواج کردم اینسری که ۵ سال از خودم کوچیکتره 🙄🙄🙄🙄🙄

خاک برسرشطلاقتو بگیر ولش کن عمر خودتو هدر نده اگر حقوق داشت میتونستی جلوی حقوقشو ببندی اما الافه میز ...

ن نمیره فامیل، اونقدرم ترسوعه استرس گرفته نبرنش زندان

ن نمیره فامیل، اونقدرم ترسوعه استرس گرفته نبرنش زندان

اهان پس دهنش رو سرویس کن فامیله بگیر حتما از ننه بآباش بگیر مجبورن بدن