2777
2789

بیاین از تجربیاتتون بگید 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی بگم

بپرس جواب بدم

دوتا بچه شهر غریب. مادرم گهگاهی می اومد سر میزد چند روز می موند ولی خب اکثرش دست تنها بودم

تازه وقتی پسرم رو باردار بودم درس هم میخوندم میرفتم دانشگاه با حال بد

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بعد س سال تازه مث ادم دارم میخوابم

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین

آرامش و صبوری و با حوصله بودن محیط خونه یکدست باشه از نظر دما و تو فصل سرما دور کمرش پارچه نرم  میبستم از زیر بغل تا نزدیک زانو همیشه هم‌ جوراب اینجوری کمتر نفخ داشت 

پستونک و شیر خشک خیلی بهم کمک کرد هر وقت خوابید توام بخوابی تا شب ها توانایی داشته باشی 

تا نزدیک ۶ تا ۷ ماهگی جایی نرفتم مادرم گاهی میومد همین

خب چی بگم بپرس جواب بدم دوتا بچه شهر غریب. مادرم گهگاهی می اومد سر میزد چند روز می موند ولی خب اکث ...

شوهرتونم کمک میکرد؟ به هدفات رسیدی یا بچه مانع شد

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

برای من خیلی خوب بود قشنگ پیدا بود خدا خودش کمکم میکنه بزرگ شدنشون از جیش گرفتن از شیر گرفتن به آسونی سپری شد الان نگاه میکنم به گذشته میگم خدایا چطور گذشت ... هرچند آدم صبوری ام در کل یه مشکل باشه نمیشنم اه و ناله کنم 

بهت توصیه میکنم در روز حداقل بیست دقیقه مال خودت باش برپ پشت بوم یا بالکن خودتو یه چایی مهمون کن دوست پیدا کن رفت آمد کن البته کسی که مثل خودت بچه داشته باشه

منم مادر نداشتم  هر زایمان فقط، سه روز کمکی داشتم  تجربه هام زیاده سوال بپرس کمکت کنیم& ...

در مورد همه سختیاش میخوام بدونم 

سه تا بچه مو بدون کمک بزرگ کردم فقط برای زایمان همراه داشتم تو بیمارستان،این دومی وسومی شیربه شیرن الان شرایطم جوریکه فقط پخت وپز وبشوربساب ووقتی این دوتا خوابن کمی استراحت می کنم میام نی نی سایت ووبگردی،غیر از خرید ضروری بیرون نمیرم سخت میگذره ولی الحمدلله سالمن 

بچه ها مرسی ازینکه تجربیاتتونو میگید واقعا مفید محم وکمک کننده اس♥♥♥🌹🌹🌹

بازم بگید لطفا