2777
2789
آفرین بهش، خوشبحالتون خداکنه منم خوشبخت شم خیلی نگرانم

خوشبخت میشی فقط بسپار بخدا بهش توکل کن مطمئن باش ناامیدت نمیکنه نماز شبم خیلی حاجت میده.

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تتزخ امروز جدا شدم،، یه حس ترسی تو وجودمه،، میترشم کم بیارم اگه حامس داشته باشی و از نظر مالی وا ...

وای ن من هیچکیو ندارم ۲۳سالمه ن خونواده ک پشتم باشه ن هیچی ازدواجم با عشق نبوده فرار از خونواده بوده شوهرمم خیلی بی احساسه زیر ی سقفیم ولی طلاق عاطفی گرفتیم اینگاری 

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
خداروشکر قدرشوهرتو بدون

آره خیلی مرد خوبیه خدارو هزار مرتبه شکر

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بهتره اینم ببینی ک جلوی ضرر رو زودتر گرفتی و خب خیلی جلویی . اگه دوس داشتی بگو براچی جدا شدید 

دهن بین بود خیلییییی و با تک فرزند بودنم مشکل داشت میگفت من دلم خانواده شلوغ میخاد

کن امروز تازه جدا شدم حالم اصلا خوب نیست حسم پایدار نیست هم خوشحالم هم ناراحت،، هم شادم هم غمگین، ...

نگران نباش عزیزم منم ۱۲ روزه جدا شدم قبل جدایی خیلی حالم خوب بود خیالمم نبود جز روزای اولی ک تصمیم گرفتم ولی شب قبل محضراییینقدددد گریه کردم ک صبح روم نمیشد برم صبونه بخورم بسسس ک چشمام پف داش  حتی زیر چشم خخخخ دیگ رفتم ازمایشگاهو محضر اونجام یهو گریم گرفت خود بخود شوهرمم نبودچون حق طلاق داشتم اتفاقا همونروز منم تاپیک زدم چون حالم بد بود ولی فقططط همونروز و یکم روز بعدش ناراحت بودم بعدش شدم مث قبل