2777
2789
وای ن من هیچکیو ندارم ۲۳سالمه ن خونواده ک پشتم باشه ن هیچی ازدواجم با عشق نبوده فرار از خونواده بوده ...

منم۲۵سالمه،، ولی ازدواحم مثلا باعشق بود اما خوب اسم اون حس بچه گانه رو نمیشه گذاشت عشق

منم هیچ حامی وپشتوانه ای ندارم، کسی نمیدونه که جدا شدم

سخته ولی من این سختی وتنهایی رو نرجیح دادم به اون زندگی

فقط امید وارم موفق بشم که قوی تر از اینی که هستم بشم

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
مهریه درخواست ندادی؟؟

چرا دادم وای با کدوم قانون مهریه بگیرم

توافقی یه چیزی گرفتم جدا شدم

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزیزم منم ۱۲ روزه جدا شدم قبل جدایی خیلی حالم خوب بود خیالمم نبود جز روزای اولی ک تصمیم گ ...

ما تا همین ظخری باهم بودیم، هیچکس از طلاقمون حبر نداره، امروز رفتیم محضر بعدشم منو رسوند هرچی هم لازمم بود برام گرفت و رفت

اولش حالم خوب اما حالا نه 

منم۲۵سالمه،، ولی ازدواحم مثلا باعشق بود اما خوب اسم اون حس بچه گانه رو نمیشه گذاشت عشق منم هیچ حامی ...

ایشالا عزیزم از پسش بر میای امیدوارم زندگیت پر از خوشی بشه بعد از جداییت و خدا کمکت کنه❤

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
ایشالا عزیزم از پسش بر میای امیدوارم زندگیت پر از خوشی بشه بعد از جداییت و خدا کمکت کنه❤

ممنونم

ففط برام دعا کن یه کارخوب پیدا کنم تا شرمنده بچه هام نشم

پس هر روز برو پیاده روی ترجیحا با دوستات

اگه بگم هیچ دوستی ندارم باور میکنی؟ تو این شهر پر از آدم من هیچکسو ندارم

ینی چی باکدوم قانون بگیری چقد گرفتی ازش

درحد یه اجاره خونه و چن تا تیکه لوازم ضروری

چون جیزی به اسمش نیست هیچی از دستم نمیومد برام قسطیش میکردن چن ماهی یه سکه اونم با خون دل، نازه اگرم نمیداد تا میخواستمدحکمدجلبشو بگیرم باید کلی بدوم و کلی خرج کنم

چنتا بچه داری

دوتا،، امروز رفتم برای خونه خرید کنم بستنی و تنقلات میخواستن نتونستم براشون بخرم،، دلم میخواد بمیرم

اگه بگم هیچ دوستی ندارم باور میکنی؟ تو این شهر پر از آدم من هیچکسو ندارم

بیخیال،خودت صبح و بعداز ظهر برو پیاده روی

سعی کن یکم تندتر از حد معمول را بری

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
سرچی جدا شدی

خیلی چیزا

پارانویید بود 

تفاهم نداشتیم وحرف همو نمیفهمیدیم

خیانت 

بیخیال،خودت صبح و بعداز ظهر برو پیاده روی سعی کن یکم تندتر از حد معمول را بری

ممنون از راهنماییت، چشم حتما سعی میکنم