2777
2789
عنوان

کسی میدونه اینا چه حشره ای هستن +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 39 پست
اتفاقا بد هم نیش میزنن.نیششون دردناکه

عزیزم تاپیک قبلیمو نگا کن صورت پسرم ده روزه اینجوری شده نگاه کن لطفا عکس گذاشتم ببین اینطوریه ؟! اولش یه جوش کوچیک بود الان انقد بزرگ شده ممکنه نیش اینا باشه؟

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره ها خرخاکی هستن

اونی که میره تو گوش، هزارپا هست...این خرخاکیه

نذار اون قسمت خونه ات نم بگیره خودشون میرن

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

اپارتمان هستید؟ 

من خونه بابام ویلایی بود تو دستشویی حیاط زیاد می دیدم. اما تو اپارتمان تا حالا ندیدم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم نترس خونت نم داره اینا ازنم و رطوبت میاد ببین دیوارت کجا نم زده ... اون نم و درس کن 

عزیزم من خونه ی ک میشینم خیلی قدیمی و داغونه همه جاشم نم داره و داغون چیکار کنم بنظرت نمیتونم کل خونه رو بکوبم که مستاجرم چیکار کنم میگی 

اپارتمان هستید؟  من خونه بابام ویلایی بود تو دستشویی حیاط زیاد می دیدم. اما تو اپارتمان تا حال ...

نه خونه قدیمی هستیم خیلی قدیمی و داغون 

عزیزم تاپیک قبلیمو نگا کن صورت پسرم ده روزه اینجوری شده نگاه کن لطفا عکس گذاشتم ببین اینطوریه ؟! اول ...

امکان داره جای نیشش باشه ولی فکر کنم میخاریده خارونندش روش سابیده شده.اخه خارشش بده خیلی میخاره

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
چیکار کنم کمتر شن خطرناک نیستن ؟دوستان میگن نیش میزنه و میره تو گوش هی دارن زیاد میشن همه جا میبینمش ...

نه بابا دیگه یه کلاغ چل کلاغه.جایی که نم داشته باشه رشد میکنه.تو گوش نمیره ولی اگه نیش بزنه جاش بد میخاره

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
چی هستن چیکار کنم توروخدا میدونی بگو یه پسر کوچیک دارم 

زمستونا خونه بابام گهگاهی پیدا میشد خطرناک نیستتن که مثلا نیش بزنن جاهایی که رطوبت داره و گوشه کنار ها رو سم بزن 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
امکان داره جای نیشش باشه ولی فکر کنم میخاریده خارونندش روش سابیده شده.اخه خارشش بده خیلی میخاره

دقیقن خیلی میخاره زخمش و بدنشم خیلی میخاره روی بدنش دون دونای ریز قرمز هست فقط دون دونه اصلا آبکی یا زخمی نیست فقط این یدونه بود بزرگ شد ولی اون دون دونا خیلی میخاره ممکنه جای نیش اونا باشه؟